İbo Show’a Çıkan Oryantal Didem, Bülent Serttaş’ın “Etrafa Bakınması” Hakkında Ağır Konuştu: “Saygısızlık!”

Aleyna

Haberler

31 Ocak 2021

İbo Show’a Çıkan Oryantal Didem, Bülent Serttaş’ın “Etrafa Bakınması” Hakkında Ağır Konuştu: “Saygısızlık!”

Oryantal dans konusunda çıtayı zirveye çıkaran Didem, dün gece İbo Show’un konuklarından biriydi. Yıllar sonra yine seyirci karşısına çıkan Didem’i Bülent Serttaş’ın izlememesi ise geceye damgasını vurdu! Sosyal medyada dönen geyiklerin ardından, önce Hadise’den sonra da Didem’den Bülent Serttaş’a ağır tepki geldi!

Yıllar Sonra İbo Show’da!

Türkiye’de “Oryantal” denilince ilk akla gelen isimlerden olan Didem, yıllardır farklı programlarda ve şovlarda bizleri kendisine hayran bırakmaya devam ediyor. Bir dönemin efsane İbo Show programının vazgeçilmez dansçısı olan Didem, dün gece yıllar sonra yayınlanmaya başlayan İbo Show’a tekrardan konuk oldu.

blank

Ancak RTÜK’ün getirdiği yeni kurallar gereği, herkesin bildiği dansöz kıyafetiyle televizyon kanallarına çıkmak yasak olduğundan “abiye” bir kıyafet ile dansını icra etmek zorunda kaldı Didem.

Yıllar sonra, yine İbo Show’da Didem’i izlemek çok keyifli olsa da program konuklarından, Bülent Serttaş ve Ali Sunal’ın Didem dans ederken gözlerini kaçırması hatta tamamen başka bir yöne bakması sosyal medya takipçilerinin gözünden kaçmadı. Özellikle Bülent Serttaş’ın kafasını çevirip tavana baktığı saniyeler herkesin dikkatini çekti.

Sosyal Medya İkiye Bölündü!

Pek çok magazin ve mizah sayfası Instagram’da paylaşımlar yaparken bir anda sosyal medya, Bülent Serttaş’ı haklı bulanlar ve Bülent Serttaş’ın yaptığına saygısızlık olarak görenler ikiye bölündü. Bülent Serttaş’ı haklı görenler olayı geyiğe vursa da; tepki gösterenlerin sayısı da az değildi.

blank

Tepki gösterenler biri de, ünlü şarkıcı Hadise oldu. #DansSanattır ve #DansAlkışlanır diyerek oryantal Didem’in videolarını kendi Instagram hesabında paylaşan Hadise, Didem’e ilk destek verenlerden biri oldu. Detaylar için:

Bu tepkilerin ardından ise oryantal Didem, 2. Sayfa isimli magazin sayfasına Bülent Serttaş hakkında açıklamalarda bulundu!

Didem’den Bülent Serttaş’a: “Saygısızlık!”

İbo Show’da dans ederken, Bülent Serttaş’ın yaptığını fark etmediğini söyleyen Didem “Çekimlerde işimi yaparken durumu fark etmedim. Gündeme gelince hareketlerini gördüm. Olayın iç yüzü şu: Bir süre önce birlikte sahne aldığımız bir gecede bana saygısızlık yapmıştı. Bundan dolayı olduğunu düşünüyorum. Mesleğimi ülkemde ve dünyada en iyi şekilde icra eden bir dansçıyım. Bilinçli şekilde yaptığı çok açık ve net. Büyük bir saygısızlık. Yakıştıramadım! Orada dans ve sanat var.” açıklamasıyla Bülent Serttaş’ın bilerek bu saygısızlığını yaptığını iddia etti.

Didem’in bu açıklamalarına ise Instagram kullanıcılarından “Bakmak zorunda değil!” yorumu geldi:

blank
Benzer Haberler

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz