Eda Ece Bu Duruma Daha Fazla Dayanamadı: “Plan yoksa bari biz insanlık gösterelim!”

Aleyna

Haberler

16 Şubat 2021

Eda Ece Bu Duruma Daha Fazla Dayanamadı: “Plan yoksa bari biz insanlık gösterelim!”

Fenomen dizi “Yasak Elma”nın Yıldız’ı Eda Ece, kar yağışıyla başlayan kazalara dayanamadı ve Instagram’dan bir çağrı yaptı.

Eda Ece

Ünlü oyuncu Eda Ece, sevilen dizi “Yasak Elma” sayesinde kariyerinin en parlak dönemini yaşıyor. Entrikanın ve heyecanın hiç bitmediği dizide adeta “mizah show” yaparak izleyicilere nefes aldırıyor. Bu sayede hem oyunculuk yeteneğini kanıtlıyor hem de ona duyulan sevgi günden güne artıyor.

Eda Ece

Ama Eda Ece’nin bu kadar sevilmesinin sebebi sadece oyunculuğu ve sempatikliği değil. Ünlü oyuncu, gördüğü haksızlıklar karşısında tepkisini dile getirmekten çekinmiyor ve susmuyor. Malum, biz kadın haklarını savunmak isterken bile kadınları daha beter duruma düşüren projelerde yer alan oyunculara alışkınız. Eda Ece’nin bu dobra tavrı ayarımızı bozuyor!

Eda Ece Elit İşcan Efecan Şenolsun

Eda Ece, özellikle kadına şiddet konusunda duyarlı bir isim. “Yaşamayanlar” setinde tacize uğradığını söyleyerek dava açan meslektaşı Elit İşcan’a destek veren az sayıdaki kadın oyuncudan biriydi. Birkaç gün önce, tacizle suçlanan oyuncu Efecan Şenolsun beraat etti. Ama yaptığı skandal savunma yerine davadan sonra ağlaması haber oldu. Eda Ece de bu duruma dikkat çekti ve Elit İşcan’a destek verdi. Ünlü oyuncunun bu desteği manşetleri süslerken, yaptığı diğer çağrı unutuldu!

“Bugünlerde sipariş vermeyin”

Marmara Bölgesi ve İstanbul, uzun zamandır görülmeyen bir kar yağışının ve soğuk havanın etkisi altında. Pandemi döneminde zirveye ulaşan sanal market kullanımı ve yemek siparişleri de soğuk havanın etkisiyle daha da arttı. Ama “çabuk teslimat” baskısı ve şirketlerin almadığı önlemler nedeniyle pek çok kurye kaza yaptı. Yapmaya da devam ediyor! Eda Ece de bu duruma sessiz kalamadı.

Eda Ece story

Takipçilerinden bugünlerde sipariş vermemelerini rica eden Eda Ece, şirketlere çattı: “Çalışanların güvenli ulaşım sağlaması için hava koşullarına göre bir B planı yoksa, bari biz insanlık gösterip sipariş vermeyelim.” Ne diyelim, çok haklı!

Benzer Haberler

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz