Yürümemiş Adeta Koşmuş! Gupse Özay Eşi Barış Arduç’u Bu Röportajla Tavlamış Olabilir

Aleyna

Haberler

15 Mart 2021

Yürümemiş Adeta Koşmuş! Gupse Özay Eşi Barış Arduç’u Bu Röportajla Tavlamış Olabilir

Ünlüler camiasının en sempatik çifti Gupse Özay ve Barış Arduç, belki de bu röportaj sayesinde birbirlerine açıldı! Gupse Özay’ın anlattıklarına çok güleceksiniz.

Gupse Özay

Gupse Özay, ilk dizisi “Yalan Dünya” ile patlama yaptığında sene 2012’ydi. İlk deneyimi olduğu için kimse onu seçmek istemese de, Gülse Birsel arkasında durdu ve ortaya olağanüstü bir sonuç çıktı. Dizi bittiğinde de başka projelere dahil olmak ve “akarken doldurmak” yerine kendi yolunu çizmek istedi.

Gupse Özay Barış Arduç

Oldukça riskli bir alana girerek, kendi yazdığı filmde oynayan ilk kadın komedyen oldu! “Deliha” ile hem büyük bir gişe başarısı kazanarak sinemada kendisine yer açtı hem de hayatının aşkı Barış Arduç’la tanıştı!

“Deliha” Filminin Uğuru

Barış Arduç

“Deliha”, yeni yeni adını duyuran Barış Arduç’u da parlatan film oldu. Bu projenin ardından “Kiralık Aşk”a başlayan oyuncu, ülkenin en sevilen oyuncularından birine dönüştü. Onun yerinde başkası olsa bu şöhreti çapkınlık yapmak için kullanabilirdi.

Gupse Özay Barış Arduç

Ama Barış Arduç, tüm ağır eleştirilere rağmen hayatının aşkı Gupse Özay’la kalmayı tercih etti ve geçen yaz da iş resmiyete döküldü. Aşıkları buluşturan ise Gupse Özay’ın “Deliha”yı tanıtmak için verdiği röportajlardan biri gibi görünüyor!

“Şeytan tüyüm var”

Gupse Özay, 2014 yılında filmini tanıtmak için İzzet Çapa’ya bir röportaj vermiş. Orada da muhabbet filmdeki Deliha gibi evlilik delisi olup olmadığına gelince, Gupse Özay çok net bir cevap vermiş: “En az 3 tane çocuk istiyorum. Durumum iyi olursa da 2 tane evlat edinirim. Evlilikten korkarım ama çocuktan asla!

Hatta çocuk doğurduktan sonra boşanacağına dair espriler de yapınca “Yazmasan mı bunları acaba? Aman n’olcak be bende öyle bir şeytan tüyü var ki, bana kurban olsunlar” demiş. Gerçekten de öyle!

“Belki aramızı yaparsın”

Gupse Özay Barış Arduç

İzzet Çapa, Barış Arduç’la aşk yaşadığına dair dedikodular olduğunu söylemiş. Gupse Özay da hemen, “Ah keşke olsa, çok yakışıklı bir arkadaşımız. Onu çok beğendiğim için çıkmıştır dedikodular. Aynı zamanda çok da yetenekli bir çocuk” demiş. Deyim yerindeyse, yürümemiş, koşmuş!

Gupse Özay Barış Arduç

Barış aradığın damat olabilir mi?” sorusunda da koşmayı sürdürmüş: “Vallahi keşke keşke. Belki bu röportaj vasıtasıyla aramızı yaparsın İzzetciğim!” Bunun üzerine İzzet Çapa da dedikodu duymadığını, ortalık kızışsın diye bu dedikoduları ortaya attığını söylemiş. Öyle ya da böyle, bahsettikleri her şey gerçekleşti! Bu röportajın ilişkilerine katkısı büyük olsa gerek.

Benzer Haberler

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz