Osman’a Son Darbeyi Nasıl Vuracağını Açıkladı! Burak Özçivit’li Kuruluş Osman’ın 52. Bölüm Fragmanı Geldi

Aleyna

ATV

25 Mart 2021

Osman’a Son Darbeyi Nasıl Vuracağını Açıkladı! Burak Özçivit’li Kuruluş Osman’ın 52. Bölüm Fragmanı Geldi

Takipçilerinin nefeslerini tutarak izledikleri Kuruluş Osman dizisi son bölümünde Osman Bey kendisi için kurulan tuzakları ortaya çıkartır. Bu planların açığa çıkartılması ve Osman Bey’in atacağı yeni adımlar ise yeni bölümlerde izleyicileri bekliyor. İşte 51. Bölümde yaşananlar ve yeni bölüm fragmanı!

Togay’ın Pazarlığı

Kuruluş Osman dizisinin bu haftaki bölümünde Togay Kayı Obası’na gelerek Osman Bey’e meydan okur. Hatta onunla bir pazarlık yapmaya girişir ve Malhun Hatun’a karşılık Yarhisar Tekfuru Aris’i ister. Diğer yandan Umur Bey ve Malhun Hatun’un kendisinden habersiz hareket etmesi üzerine bu esir değiş tokuşunda dahiyane bir plan işletir.

Tek Sancak Girişimi

kuruluş osman - burak özçivit

Diğer yandan Osman Bey Türk obalarına çağrı yapar ve sancağı altında toplanmayı önerir. İnegöl Kalesi’ni fethetmek için de ordu kurmaya başlar. En büyük derdi kızı Malhun Hatun’u kurtarmak olan Umur Bey ise Osman Bey’in onu uyarmasına rağmen kendi bildiğini yapar ve Nikola ile bir araya gelir.

52. Bölümde Yaşanacaklar

Toy’un daha önce uğradığı saldırı nedeniyle mesuliyeti üzerine alan Osman Bey intikamını alacağını yeniden ilan eder. Daha önceki bölümde Nikola ile birlikte hareket ettikleri için Osman Bey Malhun Hatun ve babasını hainlikle suçlar. Bu duruma bozulan Malhun Hatun ise asıl hain biz değiliz diyerek bu duruma kırgındır. Bakalım yeni bölümde bu soğukluk ortadan kalkacak mı? Osman Bey tüm obaları kendi sancağı altında toplayabilecek mi? Planladığı orduyu kurarak İnegöl Kalesi’ni fethedebilecek mi? Tüm bu gelişmeler Kuruluş Osman 52. Bölümle ATV’de.

Benzer Haberler

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz