Acun Ilıcalı’dan Sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya’yla Kalpleri Eriten Fotoğraf! Bu Sefer Çok Mutlu Görünüyor

Aleyna

Haberler

27 Nisan 2021

Acun Ilıcalı’dan Sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya’yla Kalpleri Eriten Fotoğraf! Bu Sefer Çok Mutlu Görünüyor

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı ve sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya artık gizlenmiyor. Uzun süredir yan yana görülmeyen aşıklardan yeni fotoğraflar gelmeye devam ediyor!

Acun Ilıcalı

“Televizyon dehası” lakaplı Acun Ilıcalı, magazin gündemini yıllarca çalkantılı aşk hayatıyla meşgul etmişti. “Survivor” ve “Var Mısın Yok Musun?” yarışmalarıyla markalaşmaya başladığı dönemde tam bir iyi aile babasıydı! O dönemki eşi Zeynep Ilıcalı’yla mutlu ailenin sırlarını anlattığı röportajlar veriyor ve şirkette birlikte çalışıyordu. Ancak tüm bu imaj yıkıldı çünkü eşini Şeyma Subaşı’yla aldattığı ortaya çıktı!

Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı

O dönem Zeynep Ilıcalı’nın “Bizi iki yıldır hayatından tamamen çıkardı, aldatılıyorum” diyerek dava açması gündeme bomba gibi düşmüştü. Acun Ilıcalı dava açıldığında bu iddiaları hemen reddetmişti ama olanları hepimiz gördük! 2016’da boşanan Acun Ilıcalı, bir yıl sonra Şeyma Subaşı’yla evlendi. Ancak bu evlilik sansasyonlardan bir türlü kurtulamadı, özellikle Acun Ilıcalı’ya çok zarar verdi. Sonunda bu evlilik de bitince Acun Ilıcalı çok daha huzurlu sulara yelken açtı!

“Çağla’dan o besini alıyorum”

Ayça Çağla Altunkaya Acun Ilıcalı

Acun Ilıcalı yeni sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya’yla olan ilişkisi öğrenildiğinde de rahat edemedi. Çünkü aralarında 30 yaş fark vardı. Hatta geçtiğimiz ay Ayça Çağla Altunkaya’nın annesinin hamile olduğu ortaya çıktı, düşünün! Herkes “Şeyma Subaşı part 2 geliyor” derken durumun öyle olmadığı anlaşıldı. Ayça Çağla Altunkaya, aklı başında ve showdan pek hoşlanmayan biriydi. Sevgilisinin çevresine ve ailesine de kısa sürede uyum sağlamıştı. Örneğin, Acun Ilıcalı’nın yeğeninin canlı yayınında adı dillerden düşmedi!

Stresli iş hayatında duygusallığa da ihtiyacı olduğunu söyleyen Acun Ilıcalı, ne kadar mutlu olduğunu anlatınca da herkese susmak düştü: “Bizim gibilerin hayatına tamamen odaklanması için özel hayatında bir mutluluk yaşaması şart. Şu an hayatımda öyle bir dönem geçiriyorum. Çok mutlu olduğum bir ilişkim var. Çağla’dan o besini alıyorum.

Aşktan Yeni Fotoğraflar

Ayça Çağla Altunkaya’nın tüm sosyal medya hesapları gizli, ancak profil resmini değiştirdiğinde bir şeylerden haberdar oluyoruz! Acun Ilıcalı da sevgilisini ara ara paylaşımlarında ansa da ocak ayındaki “O Ses Türkiye Yılbaşı” programında ilk kez aşkını paylaşmıştı. Nihayet, ikiliden yeni pozlar geldi!

Gerçekten de mutlu ve huzurlu görünüyorlar, nazar değmesin!

Benzer Haberler

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz