Hem Kariyerde Hem Aşkta Kazandı! Mucize Doktor’un Ali Vefa’sı Taner Ölmez’in Düğün Tarihi Belli Oldu

Aleyna

Haberler

24 Haziran 2021

Hem Kariyerde Hem Aşkta Kazandı! Mucize Doktor’un Ali Vefa’sı Taner Ölmez’in Düğün Tarihi Belli Oldu

En son Mucize Doktor’da izlediğimiz Taner Ölmez müjdeli haberi verdi. Ünlü oyuncu, kendisi gibi oyuncu olan Ece Çeşmioğlu ile pazartesi günü dünyaevibe giriyor.

ece çeşmioğlu-taner ölmez

Hem duruşu hem de başarılı oyunculuğu ile kısa sürede hepimizin kalbini çalan Taner Ölmez, büyük haberi verdi. Tatar Ramazan: Ben Bu Oyunu Bozarın ile büyük bir çıkış yapan ünlü ismi, ardından Medcezir, Muhteşem Yüzyıl: Kösem, Dudullu Postası, Hakan Muhafız gibi önemli projelerde izlemiştik. En son Mucize Doktor’un Ali Vefa karakterine hayat veren Taner Ölmez, başarılı sezonun ardından sevgilisi ile tatile çıkmış ve evliliğin yakın olduğunu da sevenleriyle paylaşmıştı.

Nikahı Ekrem İmamoğlu Kıyacak

Kariyerinin altın çağını yaşayan Taner Ölmez’den yepyeni bir haber geldi. Birsen Altuntaş’ın haberine göre ünlü oyuncu Ece Çeşmioğlu ile pazartesi günü evleniyor. Düğün için sezon arasını değerlendiren ünlü çiftin nikahını ise İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu kıyacak.

ece çeşmioğlu-taner ölmez

Ocak ayında oyuncu Ece Çeşmioğlu ile nişanlanan Taner Ölmez, bu haberini hatırlarsanız Fatih Portakal’ın Youtube kanalına konuk olduğunda vermişti. ” Ben nişanlıyım, çok mutlu bir ilişkim var. Korona olmasaydı ben şimdiye evlenmiştim. Korona biterse bu yaza, bitmezse de çok az kişiyle nikah salonuna gidip kıyarız. Bunu da ilk defa senin kanalında açıklıyorum.” diyen ünlü oyuncu bu haber ile sevenlerini çok sevindirmişti. Ünlü çifte buradan mutluluklar diliyoruz.

Çocukluğundan Beri Ekranda

ece çeşmioğlu-taner ölmez

İlk oyunculuk deneyimini Çocuklar Duymasın dizisi ile yaşayan 1990 doğumlu Ece Çeşmioğlu, çocukluğundan beri ekranlarda olan yıldızlardan biri. 2015 yılında Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro bölümünden mezun olan ünlü oyuncuyu İki Aile, Firar, Öyle Bir Geçer Zaman ki, Muhteşem Yüzyıl Kösem Yüz Yüze gibi yapımlarda izlemiştik. En son Tutunamayanlar’da izlediğimiz Çemioğlu, şimdilerde yeni dizisi Bir Denizaltı Hikayesi ile izleyenleriyle buluşmak için gün sayıyor.

Benzer Haberler

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz