Yine Bir Arkadaşımın Aşkısın Vakası mı? Hadise’nin Yeni Aşkı Hakkındaki Şok Gerçek Ortaya Çıktı!

Aleyna

Haberler

10 Temmuz 2021

Yine Bir Arkadaşımın Aşkısın Vakası mı? Hadise’nin Yeni Aşkı Hakkındaki Şok Gerçek Ortaya Çıktı!

Bugün magazin gündemi bomba aşk iddiaları ile çalkalanıyor. Dolu dizgin bir aşk yaşadıktan sonra ayrılan Hadise ve Kaan Yıldırım’in yeni ilişkileri ortalığı sallarken Hadise ve yeni aşkıyla ilgili flaş gerçek ortaya çıktı.

hadise-kaan yıldırım-sinan akçıl

Hadise ve Kaan Yıldırım bildiğiniz gibi uzun süredir birlikteydi. Hatta beraber yaşayan ünlü çift evlilik kararı almıştı. Biz çiftten düğün haberi beklerken maalesef kötü haber gelmişti. Reza Zarrab ve Ebru Gündeş boşanmasında ismi anılan Hadise zor günler yaşamıştı. Bu olayın üstünden çok geçmeden ise sevilen çift hakkında ayrılık iddiaları geldi. Ayrılık sebebinin ise Hadise hakkında çıkan çirkin iddiaların ilişkiye zarar vermiş olduğu iddia edildi.

hadise-kaan yıldırım-sinan akçıl

Ayrılık sonrası hem Kaan Yıldırım’dan hem de Hadise’den peş peşe aşk haberi geldi. Hadise’nin yeni aşkı hakkındaki ayrıntı ise sosyal medyada olay oldu.

Arkadaşımın Aşkı Vakası mı?

Kaan Yıldırım ile dolu dizgin aşkını bitiren Hadise’nin Gloria Jean’s Coffees Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Dinçerler ile yepyeni bir aşka yelken açtığı iddia edildi. Söylentilere göre bir mekana el ele girip eğlenen Hadise ve Mehmet Dinçerler’in görüntüleri magazin gündemine bomba gibi düştü.

hadise-kaan yıldırım-sinan akçıl

Daha önce Hande Erçel ile aşk yaşayan Mehmet Dinçerler hakkında ilgi çeken bir gerçek ortaya çıktı. Hadise’nin yeni aşkının Sinan Akçıl’ı sosyal medyadan takip ettiği öğrenildi. Hadise’nin yeni aşkının güzel şarkıcının eski sevgilisini takip etmesi ise sosyal medyada çok konuşuldu.

hadise-kaan yıldırım-sinan akçıl

Hatırladığınız gibi Sinan Akçıl ile Hadise bir dönemin en popüler aşıklarından biriydi. Hatta Hadise, Sinan Akçıl’ın doğum tarihi dövme yaptırmıştı. Bu çiftin ayrılık haberi ise o zamanlar herkesi çok büyük bir şaşkınlığa uğratmıştı. Ayrılık nedenleri henüz tam bilinmese de bu aşka Hadise’nin ablası Hülya Açıkgöz’ün engel olduğu iddia edilmişti.

Benzer Haberler

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz