Söylemezsem Olmaz’da Şok Sözler! Deniz Akkaya Best Model’de Yaşanan Taciz İddiasıyla İlgili Öyle Bir Şey Dedi ki..

Aleyna

Haberler

19 Ekim 2021

Söylemezsem Olmaz’da Şok Sözler! Deniz Akkaya Best Model’de Yaşanan Taciz İddiasıyla İlgili Öyle Bir Şey Dedi ki..

Önceki gün TV8’de yayınlanan 2. Sayfa magazin programında ortaya atılan bir iddia magazin dünyasını karıştırdı! 2021’in Best Model yarışmacılarından Elmas Yılmaz, canlı yayına katılarak, yarışmanın başındaki Erkan Özerman’ın kendisine “masaj” yapan kişilere ödül verdiğini iddia etti. Hatta birçok yarışmacı da Elmas Yılmaz’ı destekledi. Bunun üzerine bugün Söylemezsem Olmaz programında Erkan Özerman telefona bağlandı ve iddiaları reddetti. Ancak Deniz Akkaya’nın yaptığı yorumlar herkesi oldukça şaşırtttı!

Deniz Akkaya

Best Model Yarışmasında Ortalık Karıştı!

Dün sabah TV8’de yayınlanan 2. Sayfa programında oldukça ilginç anlara şahitlik yaptık. Best Model yarışmacılarından Elmas Yılmaz, 2. Sayfa’nın konuğu oldu ve Best Model yarışmasında hile olduğunu söyleyerek taciz iddialarını gündeme getirdi; “Best Model’da dereceye girecekler önceden belliydi, onlara ayrı otel odası tutuldu. Dereceye gireceği belli olanlar Erkan Özerman’a masaj yapmaya çağırıldı. Çocuklara özel tutmuş. Erkan Özerman’a masaj yapmak isteyen var mı diye mesaj atmışlar. Kayıtları var. Erkek modellere mesajlar atılmış. Mesajda ‘Otelde Erkan beyle ya da bende kalırsın’ yazmışlar. Bu çocuk kabul etmemiş çocuğa ‘Ben sana yarışmada gösteririm’ yazmışlar”

Bu açıklamanın üzerine Elmas Yılmaz’ın sözlerini destekleyen bir diğer yarışmacı Barış Arslan şu açıklamayı yaptı; “Hem Organizatör Aydın Bey’in Elmas’a söyledikleri doğru hem de ben o ahlaksız teklifleri kabul etmediğim için derece alamayacağım konusu tamamen doğru. Bizzat kulaklarımla duydum bunları. Telefonda mesajlaşılarak bana bunlar söylendi. Elmas konusu yüz yüze konuşuldu. Bazıları 2-3 ödül birden aldı. Asla o ödülü yakıştıramayacağınız kişiler ikişer, üçer ödül aldı. Bu Best Model tarihinde yoktur yani bu kadar aynı kişinin üst üste derece aldığı…Ben şok oldum sahnede.”

Deniz Akkaya’dan Şok Sözler!

Bu yaşananların üzerine bugün Söylemezsem Olmaz programının konuklarından biri Erkan Özerman’dı. Bütün bu iddiaları reddeden Erkan Özerman, kendi özel masörü olduğunu söyleyerek böyle bir durumun olmadığını söyledi ancak yorumculardan Deniz Akkaya’nın söylediği sözler ise herkesi şoke etti! Erkek ve kadının bulunduğu her ortamda böyle bir durumun olduğundan bahseden Deniz Akkaya, bunun adının taciz olmadığını iddia etti.

Benzer Haberler

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz