Ayrılık Dedikoduları Doğru mu? Şeyma Subaşı ile Aşklarının Bittiği Söylenen Meedo Bakın Teselliyi Nasıl Buldu?

Aleyna

Haberler

29 Ekim 2021

Ayrılık Dedikoduları Doğru mu? Şeyma Subaşı ile Aşklarının Bittiği Söylenen Meedo Bakın Teselliyi Nasıl Buldu?

Sosyal medya son günlerde Şeyma Subaşı ve Mısırlı iş adamı sevgilisi Meedo’nun ayrılık haberleriyle sarsıldı. Bakın o haberlerin doğruluğunu destekler nitelikteki o paylaşıma göre Meedo bu günleri nasıl atlattı?

Şeyma Subaşı ve Meedo Aşkı Dillere Destan Oldu!

Şeyma Subaşı ile Meedo aşkı neredeyse 1 yıldır dillere destan oldu. Acun Ilıcalı’dan boşandıktan sonra İtalyan DJ Guido Senia ile kısa bir aşk yaşan Şeyma Subaşı, bu ilişkinin ardından bir arkadaş ortamında Meedo ile karşılaştı. O sıralarda Meedo’nun annesi hastaydı. Şeyma kızımız hem Meedo’ya hem de annesinde bu süreçte çok destek olunca, kısa zamanda ateş bacayı sardı.

Evlenmeye Karar Verdiklerini Böyle Açıklamıştı

blank

Tatlı arkadaşlıkları kısa sürede aşka dönüşen Meedo ve Şeyma Subaşı, pandemi döneminde okulların kapalı olmasını da fırsat bilerek birlikte yaşamaya başladı. Mutlu çiftin her anı elbette Şeyma kızımızın sosyal medya hesabına yansıdı. Bu mutluluk ne zaman taçlanacak diye beklerken bir gün Şeyma Subaşı, davetli listesi hazırlıyoruz diyerek evlenmeye karar verdiklerini ilan etti.

Meedo Teklifi İhmal Etmedi!

blank

Her ne kadar karar verilmiş olsa da Meedo eniştemiz teklifsiz olmaz diyerek tektaşını aldı ve Şeyma Kızımıza rüya gibi bir evlilik teklifi yaptı. Hem ortamın romantikliği hem de tektaşın büyüklüğü de takipçilerin gözünden kaçmadı. Bu karardan kısa bir süre sonra Hamile olduğunu açıklayan Şeyma Subaşı, hassas bir dönemde olduğunu, bu yüzden düğünü erteleyerek hamileliğin keyfini çıkarmaya karar verdiklerini duyurdu.

Acı Haberler Üst Üste Geldi

blank

Ancak bu haberin mutluluğu da ne yazık ki pek uzun sürmedi. Sadece birkaç gün sonra bebeğini kaybettiğini açıklayan ve kabuğuna çekilen Şeyma kızımızın sosyal medyaya geri dönüşü yine acı bir haberle oldu. Bu sefer ise Meedo ile ayrıldıklarını açıkladı. Hemen kızı melisa ile başka bir eve geçen ünlü fenomen, yine de büyük aşkı Meedo’dan fazla uzak kalamadı.

Ayrılık Uzun Sürmemişti

blank

Yaklaşık 1 hafta sonra barışan çift, bu mutluluğu bir tatil ile taçlandırmaya karar verdi. Öncelikle Türkiye’ye gelerek Şeyma Subaşı’nın ailesini ziyaret eden çift, ardından soluğu Mısır’da aldı ve Şeyma kızımız sevgilisi Meedo’nun çevresiyle tanıştı. Tail dönüşü okulların da açılmasıyla ayrı düşen çift hakkında son günlerde ayrılık dedikoduları dolanmaya başladı.

Şimdi Yine Aynı İddia Gündeme Geldi!

blank

Ne Şeyma Subaşı’dan ne de Meedo’dan ayrılık iddialarını yalanlayan bir paylaşım gelmediği gibi, Meedo’nun sosyal medya hesabından yaptığı son paylaşım iddiaları destekler nitelikteydi. Görünen o ki Meedo hayatı boşvermiş ve filmlere dalmıştı. Meedo2nun bu paylaşımı ayrılık iddialarını daha da şahlandırdı. Bakalım çiftten konu ile ilgili bir açıklama gelecek mi?

Benzer Haberler

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz