Survivor’un Yaramaz Çocuğu Yasin Obuz, Ezhel’i Canlı Yayında Rahat Bırakmadı: “Büyük Hayranınım…”

Aleyna

Haberler

27 Kasım 2020

Survivor’un Yaramaz Çocuğu Yasin Obuz, Ezhel’i Canlı Yayında Rahat Bırakmadı: “Büyük Hayranınım…”

Kısmetse Olur, Masterchef, Survivor… Televizyonun yaramaz çocuğu Yasin Obuz’un katılmadığı program ya da yarışmaları saysam daha kısa sürer sanırım! Son 2 yıldır hayatımızda olan Yasin Obuz, bu sefer de ünlü rapçi Ezhel’in Instagram canlı yayınında dikkat çekmek için baya emek sarf etti!

İlk Olarak Kısmetse Olur’da Görmüştük!

Bir dönemin efsanesi Kısmetse Olur programında ilk defa arzı edam eden Yasin Obuz’un o yıllarda henüz kıbrıs aksanı skilli yüklenmemiş ya da gelin adaylarına, İstanbul Beyefendisi halini göstermeye çalışıyor.

Bu programda tutunamayan Yasin Obuz, ünlü olmayı kafasına koymuş olacak ki; her sene kendine farklı skiller edinerek program program gezmeye devam etti. Belki kıbrıs aksanı skillini daha önceden edinmiş olsa; bambaşka bir Kısmetse Olur deneyimi yaşayabilirdik!

Yasin Şef!

Birçoğumuz Yasin Obuz’u Masterchef yarışmasıyla tanıdık, tabii o zamana kadar kıbrıs aksanını öğrenmiş. Programa her hafta farklı biri olarak geliyordu: Arı Maya, Speedy Gonzales, Batman ve hatta Jon Snow.

“You know nothing Jon Snow”

Programda çok sevilen Yasin Obuz, beklenmedik bir başarı elde etti ve Masterchef’ten 6. olarak ayrıldı.

Survivor Kadrosunda!

Acun Ilıcalı, Yasin Obuz’un potansiyelini fark edince; Masterchef’te büyük bir hayran kitlesi edinen Yasin Obuz’un bir sonraki durağı Survivor 2020 oldu! Survivor sayesinde hayran kitlesini daha da genişleten Yasin, Survivor’daki performansıyla herkesi kendine hayran bıraktı. Hem sevilen hem de yarışmalarda ve parkurlarda başarılı olan Yasin Obuz, Survivor 2020 finaline kadar gitmeyi başardı ama şampiyon olamadı. 3. olmak onu hiç de mutsuz etmedi çünkü yakın arkadaşı Cemal Can Canseven şampiyonluk kupasını kaldırdı!

“Ala” İle Karşımızda!

Yasin Obuz son olarak, geçtiğimiz Eylül ayında “Ala” isimli şarkısını sevenleriyle buluşturdu. Hayranları tarafından beğenilen şarkısı kısa sürede 16 milyon izlenme aldı!

Ezhel’i Rahat Bırakmadı!

Geçtiğimiz gece, Instagram üzerinden canlı yayın açan ünlü rap yıldızı Ezhel’in yayına katılanlar, Yasin Obuz’un ısrarla Ezhel’e ulaşmaya çalışmasına oldukça şaşırdılar!

Yasin Obuz, Ezhel Instagram Canlı Yayın

Yasin Obuz’un canlı yayında yazdığı yorumlardan, Ezhel ile ortak şarkı yapmak istediğini ve büyük bir hayranı olduğunu anlıyoruz! Yasin’in Ezhel’e ulaşmak için böyle bir yolu tercih etmesi herkesi şaşırttı!

Yasin Obuz, Ezhel Instagram Canlı Yayın

Bakalım ilerleyen zamanlarda Yasin Obuz’un bu isteği Ezhel tarafından gerçekleştirilecek mi?

Benzer Haberler

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz