Cansu Dere’nin 20 Yıl Önce Miss Turkey’de 3. Olurken Tacı Kaptırdığı O İsme Çok Şaşıracaksınız!

Aleyna

Haberler

28 Kasım 2020

Cansu Dere’nin 20 Yıl Önce Miss Turkey’de 3. Olurken Tacı Kaptırdığı O İsme Çok Şaşıracaksınız!

Son günlerin en konuşulan isimlerinden biri şüphesiz Cansu Dere! Sadakatsiz isimli dizide oynadığı Asya karakteriyle bizi kendine büyülemeye devam ediyor!

Dizide, aldatılan bir kadının ne kadar tehlikeli olabileceğini görüyoruz. 10 yıl önce Ezel dizisinde canlandırdığı Eyşan karakteriyle de bağdaştırmıyor değiliz Asya’yı. Ama kabul etmemiz gereken bir gerçek var ki; Cansu Dere bu rollerin hakkını çok iyi veriyor!

Cansu Dere Mankenlik

2000 yılında Miss Turkey yarışmasıyla hayatımıza giren Cansu Dere, uzun süre podyumların tozunu attırdı! Birçok ünlü modacı ile çalıştıktan sonra önce sunuculuk ardından da oyunculuk kariyerine start verdi.

Mankenlik Yapmaya Başladı!

Dikkat çeken güzelliği ve kusursuz fiziğiyle, Miss Turkey’den sonra modacıların gözünü diktiği mankenlerden biri haline geldi Cansu Dere. O yıllarda İstanbul Üniversitesi Arkeoloji öğrencisi olan Cansu Dere, mankenlik ve öğrencilik hayatını aynı anda kaldıramadığını fark edince; Arkeoloji bölümünü bırakıp mankenliğe önem vermeye başladı. İyiki de öyle yapmış!

Cansu Dere Mankenlik

Cansu Dere; Hakan Yıldırım, Cengiz Abazoğlu, Ümit Ünal, Evrim Timur, Arzu Kaprol, Bahar Korçan ve Dilek Hanif gibi ünlü moda tasarımcılarının defilelerinde sık sık boy gösterdi.

2002-2003 yıllarında, farklı organizasyonlarda ülkemizi yurt dışında başarıyla temsil etti. Ayrıca; Paris’te defilelere ve ünlü fotoğraf sanatçılarının çekimlere de katıldı.

Oyunculuktan Önceki Adım: Sunuculuk!

Türkiye’de önemli mankenlerden biri haline gelen Cansu Dere, ilk olarak 2000 yılında Kanal D’de yayınlanan Çocuk ve Müzik programıyla sunuculuğa başladı. Bu programın ardından mankenliğe ağırlık veren Cansu Dere; 2004 yılında Show TV’de yayınlanan Türkiye’nin Yıldızları isimli yarışmada sunuculuk yaptı. NTV’de yayınlanan Life Style Moda programında ise hem sunuculuk hem de editörlük yaptı. 2005 yılına geldiğimizde yine NTV yayınlanan N Moda programının sunuculuğunu üstlendi.

“Nazan” ile İlk Başrol!

Cansu Dere Metro Palas

Cansu Dere, 2004 yılında Metro Palas isimli dizide Nazan karakteriyle başrol oynadı. 1 sezon boyunca yayın hayatına devam eden dizi, Cansu Dere için oyunculuğa ilk adım oldu.

Yıllar içinde farklı dizi ve yapımlarda rol almaya devam eden Cansu Dere, 2006-2008 yılları arasında büyük ilgi çeken Sıla isimli başrol karakteri canlandırdı.

Cansu Dere Ezel Eyşan

Bütün Türkiye tarafından tanınması ise bir dönemin efsane dizisi Ezel sayesinde oldu. 2009-2011 yılları arasında 2 sezon fırtınalar estiren Ezel’de başrol kadın karakter Eyşan ile hem kendini bizlere sevdirdi hem de nefret ettirdi! Bugün bile sosyal medyada Eyşan karakteriyle ilgili geyikleri görmek mümkün!

Aslında Miss Turkey’de 3. Oldu!

blank

Güzelliği ve fiziğiyle adından söz ettiren Cansu Dere, 2000 yılında katıldığı Miss Turkey yarışmasında birincilik tacını takamadı. O yılın birincisi Yüksel Ak oldu! 2000 yılı Miss Turkey yarışması da şampiyonlar ligi gibiymiş! İkinci olan isim Gamze Özçelik, Üçüncü ise Cansu Dere!

(Sağdaki Cansu Dere, ortadaki Yüksel Ak, soldaki Gamze Özçelik)

Benzer Haberler

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz