Kürkleriyle Olay Olmaya Devam Eden Bülent Ersoy’dan Kızdıracak Açıklama: “Hayvanseverlik Moda Oldu!”

Aleyna

Haberler

2 Aralık 2020

Kürkleriyle Olay Olmaya Devam Eden Bülent Ersoy’dan Kızdıracak Açıklama: “Hayvanseverlik Moda Oldu!”

Türkiye’de Diva lakabıyla bilinen Türk Sanat Müziğinin güçlü sesi Bülent Ersoy yine gündem olmaya devam ediyor! Ama gündem olduğunu konular yeni albümü, konuk olduğu programlar ya da jüri koltuğunda oturması değil.

Bülent Ersoy kürk

Satın aldığı villalar ve özel yaptırdığı kürklerle adını sıkça anıyoruz Bülent Ersoy’un. Zenginin malı yine züğürdün çenesi yoruyor anlayacağınız! Geçtiğimiz aylarda toplam 40 Milyon TL’ye bodrumun en ünlü villa sitesinden kendisine ikiz villa alan Bülent Ersoy, 65 bin TL’lik kürkleriyle de olay olmuştu!

Kürklerini Bağışlayacaktı!

Geçtiğimiz hafta Nişantaşı’nda bir kürk mağazını kapatan ve çantalarına göre kombinler yapan Diva Bülent Ersoy, kendisiyle röportaj yapan gazetecilere toplam değeri 2.5 milyon lirayı bulan yirmi iki kürkünü Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği’ne (ÇYDD) bağışlayacağını açıklamıştı.

Bülent Ersoy kürk

Ancak ÇYDD’den Bülent Ersoy’a yanıt gecikmedi: “ÇYDD, tüzüğü gereği doğa, çevre ve canlı haklarına saygılı olmayı ilke edinmiştir. Bu nedenle hayvanların yaşam hakları ihlal edilerek elde edilen ürünler ve bunların bedelleri üzerinden yapılacak bir bağışı kabul etmemiz söz konusu değildir” açıklamasıyla, böyle bağışın mümkün olmadığını kamuoyuna duyurdu!

Vasiyetinden de Çıkarttı!

Bülent Ersoy ÇYDD

Bülent Ersoy, ÇYDD’den ret cevabı alınca: “Geçtiğimiz yıllarda avukatlarıma kaleme aldırmış olduğum vasiyetnamemde hatırı sayılır taşınır ve taşınmaz mal varlığımın bir kısmını Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği’ne bağışlamıştım. Dernek tarafından yapılan bu açıklamalar üzerine değerli avukatlarıma talimat vererek vasiyetnamemi yeniden düzenlettim. 3. maddede yer alan Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği’ne yapmış olduğum bağışlarımın iptalini gerçekleştirdim” açıklamasını yaptı!

Diva, Uçankuş’a Konuştu!

Uçankuş TV Canlı Masa

Bir haftadan uzun süredir, kürkleriyle pek çok kişiden tepki toplayan ve yapacağı bağış Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği tarafından kabul edilmeyen Bülent Ersoy, Uçankuş TV’nin Canlı Masa programına telefon ile bağlandı!

Canlı Masa programında Nurseli İdiz, Sevda Türküsev ve Gökay Kalaycıoğlu’nun konuğu olan Bülent Ersoy; “Hayvanseverlik modası da yeni çıktı!” açıklamasında bulundu!

Programın sunucularından Sevda Türküsev’in “Ben de bir hayvanseverim…” demesi üzerine Bülent Ersoy: “Valla bu hayvanseverlik modası da yeni çıktı hanımefendi kusura bakmayın. Hiçbir şey bulamayan veyahutta herhangi bir şekilde kendini huzursuz hisseden hemen hayvanlara sarılıyor” diyerek kendisini savundu ve eleştirileri kulak arkası etti!

Benzer Haberler

Uğur Toprak 3 Aralık 2020

ÇYDD gibi neye hizmet ettikleri belli olmayan bir vakfa destek olanın aklından şüphe ederim. Hata Bülent Hanım’da burda

Yorum Yaz