Kenan İmirzalıoğlu ve Eşi Sinem Kobal’ın Eski Aşkı Arda Turan Yıllar Önce Birbirlerine Övgüler Yağdırmış!

Tvyayinakisi.com

Haberler

4 Aralık 2020

Kenan İmirzalıoğlu ve Eşi Sinem Kobal’ın Eski Aşkı Arda Turan Yıllar Önce Birbirlerine Övgüler Yağdırmış!

Şöyle 2009 yılına doğru yola çıkalım önce. Sinem Kobal kariyerinin başında çok başarılı bir oyuncu, Arda Turan ise Türk futbolunun göz bebeği, yeni yıldızıydı…

İkili ünlülüğün şanındandır deyip ilişkiyi uzun süre yalanladılar ve arkadaş olduklarını söylediler. Fakat ilişkilerini çok uzun süre gizli tutamadılar ve Roma kaçamağında objektiflere yakalanarak ilişkilerini açıklamak zorunda kaldılar.

blank

Sonrasında aşklarına dolu dizgin devam ettiler. Arda Turan İspanya’nın Atletico Madrid takımına transfer olup İspanya’ya taşınırken sevgilisi Sinem Kobal onu yalnız bırakmayıp peşinden gitti. İlişkisi için her şeyi yapan bir Sinem Kobal profili vardı o yıllarda.

Herkesin evleneceklerine kesin gözüyle baktıkları bir ilişki yaşıyorlardı. Ardından bu beklentiler boş çıkmadı ve ikili nişanlandı.

blank

Fakat ilişkilerinin çalkantılı olduğu her halinden belliydi. Söylentilere göre Sinem’in tüm fedakarlığına rağmen Arda Turan evlenmekten kaçıyordu. Hatta birkaç kere Arda Turan’ın yüzünden düğünün ertelendiği bile iddia edilmişti.

Sonunda beklenen oldu ve Sinem Kobal bu ilişkiye nokta koydu. Sonrasında verdiği demeçlerde Arda Turan’ın pişman olduğu anlaşılıyordu fakat Sinem Kobal’ın tavrı çok netti. Bu defter böylece kapanmıştı.

Sinem Kobal bu ilişkinin sonrasında oyuncu İbrahim Çelikkol ile yeni bir ilişkiye yelken açmış fakat çok uzun sürmemişti.

Gelelim Kenan İmirzalıoğlu’na…

Yakışıklı oyuncu Kenan İmirzalıoğlu ile anılmaya başlayan Sinem Kobal magazin gündemini hayli meşgul etmişti o dönem. Bu haber adeta bir şok etkisi yaratmıştı. Çok zaman geçmeden ikili ilk kez görüntülenmişti…

blank

İkili Etiler’de sabaha karşı bir polis çevirmesinde ilk kez görüntülendiler. Sonrasında da ilişkilerini hiç gizleme gereği duymadılar. Herkes onları o kadar çok yakıştırıyordu ki buna gerek yoktu! Her hallerinden harika bir ilişki yaşadıkları anlaşılıyordu.

blank

Beklenildiği gibi oldu ve kısa sürede adımlar atılmaya başlandı. Aileler tanıştı, 14 Şubat sevgililer gününde nişan yapıldı. Ardından Cunda Adası’nda rüya gibi bir düğün ile hayatlarını birleştirdiler…

blank

Göz Bebeğimizsin Arda!

Yıllar önce kayılara geçen bir görüntü bugünlerde tekrar sosyal medyada gündem oldu. Meğer yıllar önce Arda ve Kenan birbirlerine övgüler yağdırmış. Arda o yıllarda Kenan İmirzalıoğlu’na abi diyor. Koyu bir Galatasaray taraftarı olan Kenan İmirzalıoğlu ve camianın göz bebeği Arda’nın o yıllardaki hafızalara kazınan görüşmesi…

Benzer Haberler

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz