Miami Güzeli Şeyma Subaşı “Influencer değilim” Dedikten Sonra Ürün Tanıtımı Yapınca Dalga Konusu Oldu!

Aleyna

Haberler

12 Aralık 2020

Miami Güzeli Şeyma Subaşı “Influencer değilim” Dedikten Sonra Ürün Tanıtımı Yapınca Dalga Konusu Oldu!

Hiçbir zaman gündemden düşmeyen kadın Şeyma Subaşı geçenlerde güçlü kadın olabilmek için yaptığı fedakarlıklarından bahsetmişti. Dün de bir şeye kızmış olmalı ki Instagramda bir hikaye paylaştı. Ben Influencer değilim dedi sonrasında ne yaptı!

Güçlü Kadın Şeyma Subaşı

Artık Miamili oldu diye tanımladığımız Şeyma Subaşı oradan bile Türkiye’ye yetiyor doğrusu!

Geçen gün arttığı bir postun altına içini döktü gezgin fenomen.

Ben güçlü bir kadınım. Hayatımda her güçlüğün üstesinden kendi başıma geldim. Ağlayarak uyudum. Kendimi topladım ve gözyaşlarımı sildim. Beni kıran şeylerle büyüdüm. Gün geçtikçe güçleniyorum ve bunun için Tanrı’ya teşekkür etmeliyim. Hikayemi bilmiyorsun, o kadın olmak için çok şey feda ettim ve şimdi bağımsızım, güçlüyüm, güçlü bir anneyim! Olumlu bir hayat yaşamak benim tarzım. Bunu yeni takipçilerime söylüyorum; burada sadece iyi hisler göreceksiniz. Nazar değmesin.” diye yazdığı bu postta hem gelen eleştirilere cevap verdi hem de kimse hakkımda bilip bilmeden konuşmasın dedi.

Ama Şeyma Hanım siz de konuşturuyorsunuz kendinizden. Bugün de Şeyma Subaşı’nın dün yaptığı paylaşımdan bahsedeceğim. Bana hak vereceğinize inanıyorum!

Bu Ne Perhiz Bu Ne Lahana Turşusu!

Şeyma Subaşı dün Instagram’da bir story paylaştı. Kime cevap verdiğini anlayamadığımız bir yazıyla “Birkaçınıza cevap vereyim.” diyerek söze girişti.

“Arkadaşlar sürekli aynı pozları verip marka etiketleyen Şeyma eski Şeyma’ydı. Artık ne ilgimi çekiyor bu tarz fotolar ne de beni besliyor. Herkes aynı şeyi yapmıyor mu zaten. Sürekli gerçek hayatta giymediği hade kıyafet değiştirip reels ETC foto-video koymak…” diye devam etti sözlerine.

Artık ürün tanıtımı yapmak için sürekli kıyafet değiştirmeyeceğini iddia ediyordu. Ve bakın nasıl devam etti!

“Ben Instagram Influencerı değilim. Gerçek yaşam tarzımla sizleri beslemeye arada markaları paylaşmaya devam edeceğim. En önemlisi de gerçek samimi Şeyma olmaya… Zaten videolarımın 2 milyon izlenmesi de bu yüzdendir…” diyerek sert bir tepki koydu. Influencer olarak tanınmak istemiyor anladığımız kadarıyla.

“Ama bir karar ver Şeymacım.” diye düşünürken o da kararsızlığını ortaya koydu. Bu storynin ardından bir eşofman markasını önerdi ve storye link koydu. Bu Influencerlık değil mi şimdi! Bu ne perhiz bu ne lahana turşudu!

Benzer Haberler

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz