Demet Akalın’dan Bu Kez de Sıla ve Gülşen’e Mesaj Var: “Onların yerinde olsaydım…”

Aleyna

Haberler

16 Aralık 2020

Demet Akalın’dan Bu Kez de Sıla ve Gülşen’e Mesaj Var: “Onların yerinde olsaydım…”

Demet Akalın son zamanlarda ünlü arkadaşları hakkında yaptığı açıklamalarla gündemde. Geçenlerde Beyazıt Öztürk hakkında bir açıklamada bulunmuştu. Şimdi ise Gülşen ve Sıla ile ilgili iddialı sözleri var!

Biliyorsunuz Demet Akalın ve Alişan birlikte bir sabah programı sunuyor. Programda konuşulan konular, ağızlarından çıkan sözler de hemen gündem yaratıyor.

Alişan ve Demet Akalın sabah programında En İyi Ünlüler istesi hakkında konuşuyordu. Sıra Beyaz’a gelmişti. Demet Akalın da durmadı patlattı lafı!

Sanat camiasında “eli sıkı” olarak bilinen Alişan’ı korumak için Beyaz’ı fena gömdü. “Beyaz’ın eli de sıkıdır hani. Hatta Alişan’la mukayese edilmeyecek kadar. Beyaz bize Avrupa turnesinde yemek olarak yarım pide verdi. Ay ben de fena gömdüm şimdi Beyaz’ı…” sözleriyle hem gömdüğünü kabul ediyor hem de konuşmaktan geri kalmıyor!

Bu olay büyük yankı uyandırdı. Zaten Demet Akalın’ın yankı uyandırmayan bir sözü var mı?

Sıla ve Gülşen’in Yerine Olsam…

Demet Akaın son verdiği röportajda da sanatçı meslektaşları Gülşen ve Sıla hakkında konuştu. Konu buraya nereden geldi bilmiyoruz ama onlarla ilgili olay sözler söyledi.

Sıla ve Gülşen’in yerinde olsaydım başkasına şarkı vermezdim.” sözleriyle başladı ünlü şarkıcı. Ne demek istiyordu? Gülşen ve Sıla gibi şarkı yapma yeteneği olsa kimseye vermeyeceğini dile getirdi Demet Akalın.

Sözlerinde Sıla ve Gülşen’in çok yüce gönüllü olduğunun altını çizerek onların yerinde olmak istermiş gibi konuştu ünlü şarkıcı.

Demet Akalın son şarkısı “Kahır”ı Sıla’nın imzasıyla söylemişti. Konuyla ilgili şakayla karışık Sıla’ya da gönderme yaptı. “Sıla çok enteresan bir kadın. İçinde ne bir kin, ne bir kıskançlık var. O çok mutlu oluyor ama bir kere paylaşmadı.” diyerek “Şarkımdan dolayı mutlu olmuştur, kıskanmamıştır ama neden paylaşmadı?” sitemini yaptı.

Sözlerine “Sürekli Yalın Yalın… Bu Yalın nereden çıktı?” diyerek başarılı şarkıcı Yalın’ı da katıverdi işin içine. Son dönemlerde Sıla ve Yalın sır gibi sakladıkları projeler içindeler.

Sıla ve Yalın’ın geçenlerde bir projeye başladıklarını ve bunu da görüntülü konuşmalarını sosyal medyadan paylaşarak duyurduklarını yazmıştık. Projenin detayları henüz belli değil! Demet Hanım da buna gönderme yapıyor belli ki!

Benzer Haberler

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz