Ver Mehteri! Hande Erçel Dünyanın En Güzel 100 Kadını İçinde Dünya Starlarını Geride Bırakıp 1. Oldu!

Tvyayinakisi.com

Haberler

20 Aralık 2020

Ver Mehteri! Hande Erçel Dünyanın En Güzel 100 Kadını İçinde Dünya Starlarını Geride Bırakıp 1. Oldu!

Evet yanlış duymadınız gururumuz Hande Erçel her yıl Amerika’da bir internet sitesi aracılığı ile düzenlenen, dünyanın her yerinden oy kullanılabilen Top Beauty World 2020 yarışmasında dünya yıldızlarını geride bırakarak 1. oldu! Yarışmada bununla yetinmedik! 5 güzelimiz daha listede kendine yer buldu.

Hande Erçel yarışmada tam 9168 puan toplayarak rakiplerini geride bıraktı. 2. olan rakibi Hindistanlı Deepika Padukone 9163 puan toplayarak Hande’nin 5 puan gerisinde kaldı. 3. yarışmacı Macar Barbara Palvin ise 9160 toplayarak 3. oldu. Puan farklarının bu kadar az olması yarışmanın nasıl çetin geçtiğinin en büyük kanıtı oldu.

Söylediğimiz gibi Hande yarışmada gerçek manada dünya yıldızlarını geride bıraktı. Örneğin güzeller güzeli Emilia Clarke 7. sırada kendine yer buldu.

Emma Watson 13 sıradan listeye giriş yaptı. Puanların yakınlığına bir kez daha dikkatinizi çekmek istiyoruz. Örneğin 7. Emilia Clarke ve Hande arasında yalnızca 82 puan var!

Sansasyonların aranan ismi Selena Gomez ise 8816 puan ile kendini listenin 16. sırasında buldu.

Avustralyalı güzel Miranda Kerr 8799 puan toplayarak 18. sıradan listeye giriş yaptı.

Güzellik denince ilk akla gelenlerden, adeta güzelliğin tanımını oluşturan yıldız Angelina Jolie ise 8758 puanla listeye 20. sıradan gird.

Listenin 22. sırasına geldiğimizde 8820 puanla Amerikalı yıldız Rihanna çıkıyor karşımıza.

Listedeki dünya yıldızları saymakla bitmiyor. Gigi Hadid 26. sırada, Ariana Grande 36. sırada, Adriana Lima 41. sırada, Taylor Swift 42. sırada kendilerine yer buldu. Neyse biz bizimkilere geçelim, Hande 1. olurken birçok güzelimiz de listede kendine yer buldu!

Ver Mehteri!

Evet tam beş yıldızımız daha bu listede dünya yıldızlarını geride bırakarak kendilerine yer buldu.

Güzeller güzel Tuğba Büyüküstün 29. sıradan listeye giriş yaptı ve Adriana Lima, Taylor Swift gibi yıldızları geride bıraktı.

45. sıraya geldiğimizde başarılı oyuncu Fahriye Evcen çıkıyor karşımıza!

Son dönemin en beğenilen kadınlarından Demet Özdemir de listeye girenlerden. Demet listeye 6155 puanla 75. sıradan giriyor!

Kızıl saçlarını sadece biz beğeniyor olamazdık! Elçin Sangu dünya yıldızlarını geride bırakarak listeye 83. sıradan girdi.

Genç yeteneklerimizden biri olan Neslihan Atagül de listeye giren 5. ismimiz oldu. Atagül 6054 puan toplayarak 89. sırada kendine yer buldu.

Listeye tam 6 güzelimizi sokarak Top Beauty World 2020’ye adeta ambargo koyduk! Güzellerimizi bir kez daha tebrik ediyoruz ve hakettikleri bu başarıyı doyasıya kutlamalarını temenni ediyoruz. Bu arada erkeklerimiz de listeye ambargo koydu! Aslanlar be!

Benzer Haberler

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz