Kimler Var Kimler! Karşınızda Kuzgun Dizisi Oyuncuları ve Hayatları

Aleyna

Haberler

25 Aralık 2020

Kimler Var Kimler! Karşınızda Kuzgun Dizisi Oyuncuları ve Hayatları

Kuzgun, en klasik dizi konularından birini farklı ve çekici bir biçimde işleyen bir yapım olarak karşımızda. 13 Şubat 2019 tarihinde ilk bölümü yayınlanan ve 16 Ekim 2019 tarihinde final yapan dizide, aşk ve intikam temalarının beraber işlendiğini görmüştük. Başarılı oyuncuları ve özgün çekimleriyle dikkatleri üzerine toplayan dizi, yayınlandığı dönem boyunca birçok kişi tarafından oldukça beğenildi.

Kısaca dizinin konusundan da bahsedelim sizlere. Küçük yaşta babasını kaybeden ve bu acıyla başa çıkmaya çalışırken ailesinden uzaklaştırılan Kuzgun’un içinde bir intikam ateşi yanar. Kendi başının çaresine bakmak zorunda kalan genç adam intikam için İstanbul’a döndüğünde planlarını tehlikeye atan bir aşkın pençesine düşer. Çocukluk arkadaşı Dila, Kuzgun’un yaşamı, ikilinin geçmişleri ve aralarındaki ilişki üzerinden ilerleyen dizide hem aşk dolu anlara hem de heyecanı yükselten aksiyon dolu sahnelere sık sık rastlamak mümkün.

Gördüğünüz gibi Kuzgun dizisi konusu öyle çok da orijinal değil. Neticede aşk ve intikamı bir araya getiren onlarca yapımla karşılaştık bugüne kadar. Ama Kuzgun’u bu noktada ön plana çıkaran önemli detaylar var. Bunlardan biri, çekimlerin kalitesi. Bir diğeri de her biri birbirinden başarılı Kuzgun dizisi oyuncuları. Bu iki önemli dinamik sayesinde Kuzgun çok beğenilen bir yapım olarak Türk dizi tarihinde yer aldı.

Şimdi gelin, beraber Kuzgun dizisi oyuncuları hakkında konuşalım. Kimler dizide rol aldı? Karakterlere hayat veren isimlerin gerçek hayattaki hikayeleri nasıl? Hepsini mercek altına alalım!

Kuzgun – Barış Arduç

Kuzgun, henüz 8 yaşındayken babasını kaybeden ve üstüne bir de ailesinden koparılan bir karakter. Kimi zaman yetimhanede kalmış, kimi zaman sokaklarda büyümüş. Yolu ıslah evine bile düşmüş. Yani ne çocukluğunu ne de gençliğini yaşayabilmiş diyebiliriz. Yaşıtlarından oldukça farklı bir hayatı olmuş ve bu hayatın her dakikasında kendini intikam almaya adamış biri Kuzgun. İçinde naif ve tatlı bir çocuk yaşasa da dışarıdan bakınca oldukça sert ve acımasız görünür. İntikam planını yürütmeye çalışırken hayatın ona hazırladığı sürprizlerle birer birer karşılaşır.

Diziye adını veren karakteri Barış Arduç canlandırıyor. Son dönemin popüler ve yakışıklı oyuncusu 9 Ekim 1987 tarihinde İsviçre’nin Münsterlingen kendinde doğmuş. Ailesi Barış daha küçükken Türkiye’ye geri dönüş yapmış. İlkokulu Türkiye’de bitiren ünlü oyuncu, çocukken şehir şehir gezmiş ailesiyle. Üniversite içinse Kayseri’ye gitmiş. Ama orada aradığını bulamayınca İstanbul’a dönmüş ve tam 8 yıl boyunca Şile’de cankurtaran olarak çalışmış! Yakışıklı oyuncunun yolu televizyon dünyasıyla nasıl kesişmiş derseniz, şans deriz! Bir şekilde usta tiyatrocu Ayla Algan ile yolları kesişen Barış Arduç, Eko Drama ve Sadri Alışık Tiyatrosu’nda oyunculuk eğitimi almış.

Bundan sonrasını zaten biliyoruz. Onu önce Küçük Hanımefendi ve Pis Yedili dizilerinde yan rollerde gördük. Ardından “Benim İçin Üzülme” ile adını duyurmaya başladı. Ama esas çıkışı yaz dizisi olarak başlayan ve çok sevilen “Kiralık Aşk” ile yaptı. Yakışıklı oyuncunun birkaç sinema filmi de var. Bunun yanında Barış Arduç geçtiğimiz yaz aylarında 6 yıldır birlikte olduğu Gupse Özay ile evlendi. Çiftin Çeşme’de sade bir nikah töreniyle dünyaevine girdiğini de ekleyelim.

Kuzgun’un Çocukluğu – Metehan Parıltı

blank

Kuzgun karakterinin çocukluğunu Metehan Parıltı ekranlara taşımıştı. 2010 doğumlu çocuk oyuncunun ilk dizi tecrübesi Kuzgun. Seçmelerde diğer adaylar arasından sıyrılan Metehan’ın ne kadar iyi bir oyunculuk sergilediğini diziyi izlediğinizde anlayabilirsiniz.

Dila – Burcu Biricik

blank

Dila, Kuzgun’un çocuklu aşkı. Kuzgun da Dila’nın. Çok iyi kalpli ve yardımsever bir karakter olan Dila, ailesinin kirli işlerinden habersiz büyür. Babası onu uzakta tutmak için Londra’ya gönderir. Eğitimini tamamlayıp avukat olan Dila, İstanbul’a döndükten sonra kendi avukatlık bürosunu kurar. Çocukken Kuzgun’un yaşadıklarından çok etkilenen Dila her fırsatta başkalarına yardımcı olmaya çalışır. Hayatı ve hayatına dair bildikleri Kuzgun’un dönmesiyle beraber değişir.

Dila olarak izlediğimiz isim, Burcu Biricik. Sempatik halleriyle herkesin beğenisini toplayan bu güzel oyuncu 4 Mayıs 1989 tarihinde Antalya’da doğmuş. Katıldığı güzellik yarışmasında “Akdeniz Kraliçesi” seçilen Burcu Biricik lise yıllarında bir tiyatro festivalinde ödül aldıktan sonra oyuncu olmayı aklına koymuş! İyi ki de öyle yapmış! Bu yolda kararlı bir şekilde yürüyen Burcu Biricik, bir yandan Ege Üniversitesi’nde arkeoloji okurken bir yandan İzmir Bornova Belediyesi Şehir Tiyatroları’nda çalışmış.

Tiyatroyla başlayan bu serüvenin televizyon ekranlarına taşınması ise 2007 yılında oldu. Show TV’de yayınlanan Maçolar, onun ilk dizi tecrübesi. “Artiz Mektebi” yarışmasında birinci olan Burcu Biricik’i birkaç küçük rolde daha izledik. Adını duyurdukça rolleri artan oyuncu Şeref Meselesi ve Hayat Şarkısı dizileriyle kendinden sıkça söz ettirir oldu. Kuzgun’dan sonra Kırmızı Oda dizisinde izlediğimiz yetenekli oyuncunun bir sinema filmi de var. Ayrıca Netflix’in yeni sezonunda bir dizisi de yayınlanacak. Sempatik ve güzel oyuncu 2016 yılından beri reklamcı Emre Yetkin ile evli. Sosyal medyada sık sık fotoğraf paylaşan çiftin mutlulukları düşman çatlatan cinsten! Ayrıca çift dünyanın farklı yerlerini gezmeyi de çok seviyor.

Dila’nın Çocukluğu – Nisa Sofiya Aksongur

blank

Dizide Dila’nın çocukluğuna 2011 doğumlu Nisa Sofiya Aksongur hayat veriyor. Çok tatlı bir kız olan minik oyuncu, daha önce farklı yapımlarda da yer almıştı. Adını Sen Koy’da Asya, Yıllar Sonra’da Zeynep ve Ağlama Anne’de izlemiştik. Yeteneğine söyleyecek sözümüz olmayan bu minik oyuncuyu çok daha fazla yapımda görmeyi umuyoruz!

Meryem – Hatice Aslan

blank

Meryem, Kuzgun’un acılı annesi. Oğlu elbet bir gün döner umuduyla oturduğu evi asla terk etmeyen bu kadının ömrünün beklemekle geçtiğini görüyoruz dizide. Geride kalan iki çocuğuyla beraber her gün Kuzgun’un yollarını gözleyen Meryem’in hayatının onda izler bıraktığını söylemeden de geçmeyelim. Dizide bu karakterin bir yandan Kuzgun’un kalbini geri kazanmaya çalıştığını bir yandan da geçmişin izlerinin çocuklarından uzak durması için elinden geleni yaptığını görüyoruz.

Meryem karakteri olarak karşımıza çıkan isim, Hatice Aslan. 20 Şubat 1962 yılında Sivas’ta doğan oyuncunun televizyon dünyasındaki ilk büyük projesi, Ferhunde Hanımlar. Sonrasında En Son Babalar Duyar ve Kınalı Kar dizileri ile televizyon kariyerini ilerleten başarılı ismi neredeyse her yıl bir dizide izliyoruz. Ama esasında kendisi tiyatrocu. Ankara Devlet Konservatuvarı’ndan mezun. Tiyatroda ilk olarak Kenan Işık’ın yönettiği “Bozkır Güzellemesi” oyununda rol alan Hatice Aslan, günümüzde hem özel tiyatrolarda hem de bazı devlet oyunlarında sahneye çıkıyor. Daha önce iki defa evlenen ve ayrılan usta oyuncunun Ekin Ergök isminde bir oğlu var.

Meryem’in Gençliği – Emel Dede

blank

Dizide geçmişe yolculuk yapılan sahneler var. Bu sahnelerde Meryem karakterinin gençliğini Emel Dede canlandırıyor. İstanbul’da, 1989 yılında doğan Emel Dede 35 Buçuk Sanat Evi’nde oyunculuk eğitimini tamamlamış. Aslında kendisini daha önce de farklı yapımlarda gördük. Bıçak Sırtı, Aşk ve Ceza, Öyle Bir Geçer Zaman ki, Aşkın Bedeli, Alın Yazım, Emanet, Sevda Kuşun Kanadında, İsimsizler, Payitaht Abdulhamid rol aldığı diziler arasında. Başarılı performansıyla beğenileri toplayan güzel oyuncuyu daha birçok projede görmeyi umuyoruz.

Kumru – Ahsen Eroğlu

blank

Kumru, başkahramanımız Kuzgun’un kız kardeşi. Onun da içinde, tıpkı abisindeki gibi, alevlenen bir intikam ateşi var. Babasının katillerini gün yüzüne çıkarmak isteyen Kumru, gazetecilik kariyerinde başarılı adımlarla ilerler. Herkesin adil bir dünyada yaşaması gerektiğine inanan Kumru, kimseden lafını esirgemeyen ve araştırmacı yapısıyla ön plana çıkan bir karakter. Ve bu karakterin hayatı, yıllardır yaşadığından şüphe duyulan abisinin dönmesiyle değişir.

Ahsen Eroğlu, Kuzgun’un Kumru’su. 27 Ekim 1994 tarihinde Çorlu’da dünyaya gelen genç oyuncu Ege Üniversitesi’nde beden eğitimi üzerine lisans yapmış. Sonrasında oyuncu olmaya karar veren Ahsen Eroğlu, Sahne 3MOTA’da eğitim almış. Televizyon kariyerinin başlangıcı ise 2015 yılında olmuş. Bahsettiğimiz dönemdeki ilk projesi, bir zamanlar Samanyolu TV’de yayınlanan “Modern Habil Kabil” dizisi. Daha sonra Muhteşem Yüzyıl Kösem, Kızlarım İçin, Anne ve İstanbullu Gelin dizilerinde karşımıza çıkan sempatik ve güzel oyuncunun önünde çok başarılı bir kariyer olduğuna inanıyoruz.

Ayrıca kendisi çok güler yüzlü biri!

Kartal – Caner Şahin

blank

Kartal ise Kuzgun’un diğer kardeşi. Abisi Kuzgun’un yokluğunda annesi Meryem’e kız kardeşi Kumru ile yoldaş olan Kartal’ın kardeşlerinden ayrıldığı önemli bir nokta var. Kartal, Kuzgun ve Kumru gibi intikam peşinde değil. Öfkesini acısına yedirip kalbine gömen Kartal için önemli olan annesine ve kardeşine bakabilmek. Kartal; tüm gününü otomobil tamir ettiği atölyesinde geçiren, sakin biri olarak karşımıza çıkıyor.

Ailenin baba rolünü üstlenen Kartal karakterinde Caner Şahin’i izliyoruz. Eskişehir’de 1992 yılında dünyaya gelen Caner Şahin, üniversite için İstanbul’a taşınmış. İstanbul Teknik Üniversitesi’nde makine mühendisliği okurken aslında oyuncu olmak istediğine karar vermiş ve İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı’na geçmiş. İyi ki de öyle yapmış da kendisini ekranlarda görebiliyoruz! Bugüne kadar 4 dizi bir de filmde rol almış yetenekli oyuncu. Ve “Kardeşler” filmindeki performansı ile 25. Uluslararası Adana Film Festivali’nde rol arkadaşı Yiğit Ege Yazar ile beraber en iyi erkek oyuncu ödülüne layık görülmüş. Bir süre Hayal Köseoğlu ile birlikte olan yakışıklı oyuncunun şu an için hayatında kimse yok.

Derviş – Settar Tanrıöğen

blank

Derviş, dizinin bilge ismi. Her zaman anlatacak hikayesi, verilecek öğüdü olanlardan. Ayrıca kendisi Kuzgun’un akıl hocası ve en büyük destekçisi. Kuzgun’un ölen babasını çok seven Derviş, intikam yolunda oğluna yardımcı olarak arkadaşına olan gönül borcunu ödüyor gibi de düşünebiliriz. Karanlık yer altı dünyasıyla bağlantısı olan Derviş, Kuzgun’un ihtiyacı olan bilgilere ulaşabilen biri olduğu için plandaki rolü büyük.

Dizide Derviş olarak karşımıza çıkan karaktere usta oyuncu Settar Tanrıöğen hayat veriyor. Sinemada ilk kez Eşkıya filminde “Kız Naci” karakteri ile karşımıza çıkan isim, Bir Demet Tiyatro’daki “Saldıray” rolüyle hafızalara kazındı. 15 Temmuz 1962 tarihinde Denizli’de doğan Settar Tanrıöğer, Hacettepe Üniversitesi Arkeoloji ve Sanat Tarihi bölümünden mezun. Kariyerinde hem sinemada hem de televizyonda birçok karaktere hayat veren usta oyuncunun daha önce bir defa evlendiğini biliyoruz. Bu evlilikten bir de kızı var.

Rıfat – Levent Ülgen

blank

Geldik dizinin kötü karakterlerinden birine. Rıfat, Dila’nın babası. Ve Kuzgun’un babası Yusuf’a tuzak kuran isimlerden biri. Karanlık bağlantılarını lojistik firmasının arkasına saklayan bu karakter, hırsı ve yasa dışı işleri ile ön planda. Eşini kaybeden Rıfat bir süre sonra Şermin ile evlenir. Biraz çıkar evliliği olarak tanımlanabilecek bu ilişkide iki taraf da önce kendini düşünür. Yani çok sevgi temelinde bir evlilik olduğu söylenemez.

Kuzgun dizisi oyuncuları listesinin usta isimlerinden biri de Levent Ülgen. 8 Ağustos 1962 tarihinde Konya’da doğan oyuncunun başarılı bir eğitim hayatı olmuş. Orta Doğu Teknik Üniversitesi’nden fizik okuyan Levent Ülgen sonrasında bir de konservatuvara gitmiş. Tiyatroya Erkan Yücel’in kurduğu Ankara Halk Tiyatrosu’nda figüran olarak başlaya oyuncu, başarılı performansları sayesinde hızla yükseldi. Birçok tiyatro oyununda rol alan usta isim televizyonda en çok Akasya Durağı isimli dizideki “Sinan” karakteri ile tanındı. Aktif olarak her iki alanda da oyunculuğa devam eden Levent Ülgen Ziynet Şafak ile evli. Usta ismin ilk eşi oyuncu Tülay Bursa’dan Eris Ülgen isminde bir kızı var.

Rıfat’ın Gençliği – Emre Kentmenoğlu

blank

Rıfat karakterinin gençliği rolünde ise Emre Kentmenoğlu’nu izliyoruz. 1987 yılında doğan oyuncu bugüne kadar birçok yapımda rol aldı. Aşk-ı Suzan, Kızıl Elma, Babaların Babası, Fatmagül’ün Suçu Ne, Av Mevsimi, Hatasız Kul Olmaz ve Payitaht Abdülhamid Emre Kentmenoğlu’nun kariyerinde yer edinen projelerden.

Şeref – Erdal Küçükkömürcü

blank

Şeref, Rıfat’ın eşi Şermin’in abisi. Oldukça karanlık bir karakter. Acımasız, herkesten her an şüphe eden bir adam ve suç dünyasının önemli isimlerinden bir tanesi. Yusuf’a tuzak kuran grubun içinde Şeref de var. Kardeşi Şermin’i büyüten ve Bora adında bir oğlu olan Rıfat, sevgisini asla göstermeyen bir yapıya sahip.

Erdal Küçükkömürcü, dizisinin Şeref karakterini canlandıran isim. 1 Nisan 1958 tarihinde Ankara’da doğan Erdal Küçükkömürcü, konservatuvardan mezun olduktan sonra Ankara Devlet Tiyatrosu çatısı altında oyunculuk yapmaya başlamış. Aynı zamanda üniversitelerde tiyatro eğitimi de veren ünlü oyuncunun yönetmenlik tecrübesi de var. Kınalı Kar, Kurtlar Vadisi Pusu, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz gibi dizilerde izlediğimiz Erdal Küçükkömürcü’yü birçok farklı sinema filminde de gördük. Son dönemde Sefir’in Kızı dizisinde rol alan oyuncu evli ve Alp isminde bir de oğlu var.

Şeref’in Gençliği – Raci Durak

blank

1982 yılında Giresun’un Tire ilçesinde doğan Raci Durak, Şeref karakterinin gençliğini canlandırıyor. Oyuncuyu daha önce Arka Sokaklar, Aşkın Yolculuğu, Yunus Emre ve Kanıt adlı yapımlarda izlemiştik.

Şermin – İpek Erdem

blank

Şermin, Şeref’in kız kardeşi. Ve daha önce de söylediğimiz gibi, Rıfat’ın eşi. Ama tabii ikinci eşi. Yani Dila’nın üvey annesi. Aşktan çok çıkar üzerine kurulu bir ilişki içerisinde olduğu Rıfat’ın ve onu büyüten abisi Şeref’in karanlık işler yaptığının farkında Şermin. Ve bu durum onu rahatsız etmiyor çünkü Şermin’in de karanlık bir yanı var. Ayrıca gücü ve gücünü kullanmayı da çok seven biri.

İpek Erdem’i izliyoruz bu rolde de. 1984 yılında Bursa’da doğan ünlü oyuncunun babası tanınmış bir isim olan eski futbolcu ve teknik direktör Haluk Erdem. İki abisi de futbola yönelirken İpek Erdem kendini oyuncu olmaya adamış. İlkokuldan itibaren eğitimini bu yönde ilerleten güzel oyuncuyu bizler ilk olarak Hayat Bilgisi dizisinde canlandırdığı Barbie Gamze karakteriyle tanıdık. Daha sonra Elveda Rumeli ile ismini iyice duyuran oyuncuyu hep başarılı yapımlarda izledik desek yalan olmaz. Zaman zaman ilişkileriyle gündeme gelen yetenekli oyuncunun şimdilerde bilinen bir sevgilisi yok.

Ayrıca kendisi saçlarını 3 numara kestirecek kadar da çılgın!

Yusuf – Baran Akbulut

blank

Yusuf; Kumru, Kartal ve Kuzgun’un babası ve Meryem’in eşi. Her daim temiz bir polis olmaya çalışan bir karakter. Fakat düştüğü tuzaktan kurtulamayan bu adamın da geçmişinde bazı sırlar saklı.

Yusuf karakteri olarak karşımıza çıkan isim, Baran Akbulut. Nam-ı diğer Aşk-ı Memnu’nun Beşir’i. Televizyon tarihine altın harflerle kazınan bir dizideki karakteriyle hatırlanan yetenekli oyuncu 12 Nisan 1984 tarihinde doğmuş. Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümünden mezun olan isim aslen İstanbullu. Aşk-ı Memnu sonrasında birçok farklı projede yer alan Baran Akbulut şu an için bekar. Ayrıca kendisi sosyal medyadan da uzak duruyor.

Ali – Aytek Şayan

blank

Ali, Rıfat’ın oğlu ve Dila’nın da abisi. Babasıyla bir bağ kurmaya ve sürekli olarak onun gözüne girmeye çalışan bir oğul. Seda karakteri ile evli olan ve Defne isminde bir çocuğu bulunan Ali, kardeşi Dila’ya çok düşkün. Her şeye rağmen ailesini korumaya çalışan biri ayrıca Ali.

Aytek Şahan, Türkiye’nin en güzel şehirlerinden biri olan İzmir’de 1985 yılında dünyaya gelmiş. Veterinerlik okurken Bilkent’te tiyatro eğitimi almaya karar veren yetenekli isim ilk olarak İsimsizler dizisi ile karşımıza çıktı. Diriliş Ertuğrul dizisinde de rol alan Aytek Şayan, bir süredir güzeller güzeli oyuncu Melisa Berberoğlu ile birlikte.

Çok yakışmıyorlar mı ama?

Ali’nin Çocukluğu – Arda Şahin

blank

Dizideki geçmişe dönüş sahnelerinde Ali’nin çocukluğuna Arda Şahin hayat veriyor. Küçük Ağa, Adı Mutluluk ve Umutsuz Ev Kadınları dizilerinde rol alan çocuk oyuncunun geleceği oldukça parlak.

Seda – Derya Beşerler

blank

Seda, başarılı bir moda tasarımcısı iken Ali ile tanışır ve evlenirler. Kendini evine adayan bir kadın olarak karşımıza çıkan Seda’nın en büyük sorunu, Ali ile bir türlü sağlıklı bir iletişim kuramamasıdır. Kendini sürekli yalnız hisseden bu kadın sevgisini ve ilgisini kızı Defne’ye yöneltir. Ve ne olursa olsun, her zaman Ali’nin yanında yer alır.

Kuzgun dizisi oyuncuları arasında yer alan Derya Beşerler, 1985 yılında İzmir’de doğmuş. Kendisi bir dönem Arka Sokaklar dizisinde oldukça popülerleşen Zeynep Beşerler’in de kardeşi. Bu güzel oyuncu Yeditepe Üniversitesi’nde sinema ve televizyon okumuş. Kuzgun dizisinden önce Ufak Tefek Cinayetler’de manikürcü kız olarak izlemiştik kendisini hatırlarsanız. Derya Beşerler, Gripin’in solisti Birol Namoğlu ile evli.

2015 yılından beri evli olan ömür boyu mutluluklar diliyoruz biz de!

Cihan – Ferit Kaya

blank

Ferit Kaya tarafından hayat verilen Cihan karakteri Kuzgun’un sağ kolu. Gerekirse ölümü bile göze alacağı Kuzgun için yapamayacağı şey yok.

Ferit Kaya daha önce de birçok yapımda karşımıza çıkan isimlerden. 24 Şubat 1984 tarihinde Diyarbakır’da doğan oyuncu Mimar Sinan Devlet Konservatuvarı’nda tiyatro eğitimi almış. Ekranlarda tanınmaya Kavak Yelleri ile başlayan Ferit Kaya, Menekşe İle Halil dizisiyle kariyerinin zirvesine ulaşmıştı. Yetenekli oyuncu, Mavi Gözlü Dev filmindeki performansıyla umut vadeden erkek oyuncu ödülüne layık görülmüştü. Şu anda ise kendisini Çukur dizisinde izliyoruz.

Bora – Ahmet Varlı

blank

Bora, Şerif’in oğlu ve Şermin’in de yeğeni. Babası gibi karanlıklara gömülü bir adam olan Bora’nın niyeti bir gün babasının yerine geçerek işleri devam ettirmek. Garip bir karakter olarak karşımıza çıkan Bora’nın yolu Dila ile kesişince işler biraz değişir.

Ahmet Varlı, Kuzgun dizisi oyuncuları listesinde Bora karakteriyle yer alıyor. Karadeniz’in incisi Trabzon’da 25 Mart 1984’te doğmuş. Üniversite için İstanbul’a gelen oyuncu burada tiyatro eğitimi almış. 2008 yılında çekilen Şeytanın Pabucu isimli sinema filminde konuk oyuncu olarak karşımıza çıkan isim, o günden sonra farklı yapımlarda rol alarak kariyerini ilerletti.

Kesik – Burak Uyanık

blank

Kesik, Kuzgun’un can dostu. Küçük yaşta tanıştığı Kuzgun hayatı boyunca onu kardeşi gibi görmüştür. O da gönül borcunu ne olursa olsun Kuzgun’un yanında olarak öder.

Burak Uyanık, 1995 yılında Karabük’te doğmuş. Oyuncu olmaya karar verince de soluğu Sadri Alışık Konservatuvarı’nda almış. Genç yaşında kariyerinde hızla ilerleyen isim, Vatanım Sensin dizisinde de karşımıza çıkmıştı. Birçok farklı reklam filminde de oynayan Burak Uyanık TiyatroDEA’nın kadrosunda da yer alıyor.

Ve bizce tiyatro sahnesine çok yakışıyor!

Füsun – Hande Dilan Hancı

blank

İçten içe Kuzgun’a aşık olan Füsun, Kesik’in kız kardeşi. Çok iyi kalpli bir yapısı var. Her zaman hem abisine hem de Kuzgun’a destek olan bir karakter.

Hande Dilan Hancı hayat veriyor bu karaktere. 1990 yılında İstanbul’da doğmuş. Aslında kendisi konservatuvarda yaylı çalgılar ve viyola eğitimi almış. Hatta Fransa’da düzenlenen bir festivalde birinciliği bile var. Tiyatroda birkaç müzikalde rol alan ismi Ufak Tefek Cinayetler’de misafir oyuncu olarak izlemiştik.

Sultan – Bahar Kerimoğlu

blank

Rıfat’ın karısı Sultan ağır bir hastalıkla savaşmak zorunda olan bir karakter. Sonunda hastalığa yenik düştüğünde Rıfat’ın da kalbi kararıyor diyebiliriz.

Bahar Kerimoğlu, 1977 yılında Ankara’da doğmuş. Bilkent Üniversitesi’nde oyunculuk eğitimi alan ve sonrasında eğitiminin devamı için Amerika’ya giden oyuncu bir dönem Fikret Kuşkan ile evliydi. Daha çok sinema alanında çalışmaları bulunan yetenekli ismin bu evlilikten Gün Kuzgun isminde bir oğlu var.

Ferman – Onur Saylak

blank

Son olarak dizinin gizemli karakterlerinden biri olan Ferman’dan bahsedelim. Bu karaktere ünlü oyuncu ve yönetmen Onur Saylak hayat veriyor. 12 Mayıs 1977’de Ankara’da doğan başarılı isim Orta Doğu Teknik Üniversitesi’nde okurken tiyatro kulübüne girmiş. O zamandan beri de bu işi hiç bırakmamış. Hatta kendisi Kadir Has Üniversitesi’nde film ve drama bölümünde yüksek lisans öğretim görevlisi olarak çalışıyor. Bizim Evin Halleri ile başlayan televizyon dizisi serüveninde Nefes, Vatanım Sensin ve Çukur gibi sevilen yapımlar da yer alıyor. Yönetmenlik tecrübesinde en bilinen projesi ise Şahsiyet. Bir dönem Tuba Büyüküstün ile beraber olan ismin bu evlilikten 2 çocuğu var. Şu an Gözde Yılmaz ile beraber olan Onur Saylak geçtiğimiz günlerde babalık heyecanını yeniden tattı.

Kuzgun dizisi oyuncuları birbirinden başarılı isimler. Dizi, 2 sezonda toplam 21 bölüm olarak yayınlanmıştı hatırlarsanız. Çok fazla uzatılmadan biten ve işi tadında bırakan bir dizi olması ve oyuncularının yetenekleri sayesinde izleyicilerin akıllarında yer eden yapım, bugün internet üzerinden rahatlıkla izlenebiliyor.

Şevkat Yerimdar Oyuncuları

Kalk Gidelim Oyuncuları

Yemin Dizisi Oyuncuları

Benzer Haberler

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz