Demet Akalın Kendi Ürünleriyle Makyaj Yaptığı Anları Instagram Hesabından Takipçileriyle Paylaştı!

Aleyna

Haberler

28 Aralık 2020

Demet Akalın Kendi Ürünleriyle Makyaj Yaptığı Anları Instagram Hesabından Takipçileriyle Paylaştı!

Yeni bir yıla girme arifesinde olduğumuz şu günlerde son zamanların belki de dünya çapında en “uğursuz” olarak adlandırılan yılı 2020’nin sonuna geldik. 2020 genel olarak pek sevilmese de, karantina fırsatından yararlananlarda olmadı değil!

2020’nin şans getirdiği ünlülerden biri de sevilen pop şarkıcısı Demet Akalın oldu. Hatırlarsınız, Koronavirüs Pandemisinin ülkemizde ilk patlak verdiği zamanlarda konserleri iptal edilen Demet Akalın “geçinemiyorum!” açıklamasıyla herkesi şaşırmış hatta dumura uğratmıştı.

Şimdilerde ise önce Ağustos ayında Star TV’de yakın arkadaşı Alişan ile birlikte sabah programı sunmaya başladı, daha sonrasında “Kahır” isimli bir single çalışması yayınladı ve son olarak bütün takipçilerine, sevenlerine sürpriz yaparak DA kısaltmasıyla “Demet Akalın” markasıyla makyaj ürünlerini tanıttı!

Markasını Tanıtıyor!

2020 yılının ilerleyen zamanlarında, kendi kozmetik markasını çıkartmak için kolları sıvayan Demet Akalın, bugün Instagram hesabından DA adını verdiği markasının ürünleriyle makyaj yaptığı dakikaları videoya çekerek hesabında paylaştı! Kısa süre içinde pek çok takipçisi tarafından beğeni ve yorum alan video oldukça sevildi.

Geçtiğimiz hafta da, ürünlerin satışa sunulduğu ilk gün Demet Akalın, takipçileriyle yine ürünlerini tanıttığı birkaç videolu bir story serisi paylaşmıştı. Ancak bu kısa videolar ürünlerini tanıtmaya yetmemiş sanırım, hafta sonu karantinasında da küçük kızı Hira ile birlikte yine makyaj yaptıkları bir video izlemiştik.

Bilenler vardır, Demet Akalın çıkarttığı kozmetik ürünleri sadece Trendyol’dan takipçilerinin beğenisine sundu. Fiyatları ise ülkemiz için oldukça yüksek: Demet Akalın’ın fondötenleri 149 TL, rujları ise 119 TL olarak şu an satışta. Bu fiyatlandırmadan pek çok kişi memnun değil, bakalım ilerleyen günlerde Demet Akalın’ın satışları ne kadar olacak?

Benzer Haberler

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz