Ezgi Mola’dan Masumlar Apartmanı’nın Yeni Bölümüyle İlgili Espri Geldi! Yeni Bölüm İçin Herkes Merakta

Aleyna

Haberler

29 Aralık 2020

Ezgi Mola’dan Masumlar Apartmanı’nın Yeni Bölümüyle İlgili Espri Geldi! Yeni Bölüm İçin Herkes Merakta

TRT1’in fenomen dizisi Masumlar Apartmanı’nın yeni bölümü için nefesler tutuldu! Dizi her Salı olduğu gibi bu akşam da saatler 20:00’ı gösterdiğinde TRT1’de izleyicileriyle buluşacak. Sabahtan beri bu bölümle ilgili paylaşımlar, espriler yağıyor! Demet Akbağ’ın kız kardeşi sunucu Sedef İybar, Masumlar Apartmanının yeni bölümüyle ilgili esprili bir paylaşım yapınca Ezgi Mola’dan cevap gecikmedi. O da patlattı espriyi!

Masumlar Apartmanı Eylül ayından bu yana severek takip edilen bir dizi. Öyle ki her hafta reyting sıralamasında ilk 3’te yer alıyor. Dizinin bu akşam 16. bölümü yayınlanacak. Dizide anlatılan hikaye 15. bölümde öyle bir yere geldi ki herkes bu bölümü merakla bekliyor!

Paylaşımlara Doyum Olmadı!

Dizinin eşsiz karakterleri Gülben ve Safiye’yi canlandıran Merve Dizdar ve Ezgi Mola da sabah saatlerinden beri yeni bölüm paylaşımı yapıyor.

Ön izlemelerde ve fragmanlarda Safiye karakterini gelinlikle görüyoruz. Dizinin oyuncuları da bu görselleri paylaşmaktan büyük keyif duyuyor olmalı! “Çok heyecanlııı!” nidaları kulağımıza kadar geliyor.

Merve Dizdar’dan da “Bu akşammm.” notuyla paylaştığı bir fotoğraf geldi. Bu fotoğrafta dizinin Gülben’ini elinde çiçeklerle ve bir elbiseyle görüyoruz! Umuyoruz ki bu görüntüler bir rüyadan ibaret değildir!

Sedef İybar’ın Paylaşımına Esprili Cevap!

Demet Akbağ’ın kız kardeşi olarak tanıdığımız sunucu Sedef İybar da Masumlar Apartmanı’nın takipçilerinden olabilir. Bugün Merve Dizdar ve Ezgi Mola’dan bu kadar çok paylaşım gelince, yaptı esprisini!

Sedef İybar, Instagram hesabından bugün bir story paylaştı. Storyde Safiye ve Gülben’in evlenmesine değinerek “İkinizin peş peşe düğünü aile bütçesine yük bindirmez umarım.” yazdığı sözlerine bir de kalpli göz emojisi ekledi.

Bu paylaşımdan sonra gözlerimizi hemen Ezgi Mola’nın profiline çevirdik. Evet, doğru tahmin! Ezgi Mola’dan da bir story gelmiş. Safiye’yi canlandıran Ezgi Mola, “Ailemiz Allah’a şükür plaza sahibi.” esprisini yapıvermiş. Sözlerinin sonuna bir de gülme emojisi koymuş.

Benzer Haberler

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz