Serenay Sarıkaya’nın Gözleri Kanatan Oyunculuğu! İkinci Filmi Plajda’da Sarp Apak’la Birlikte Rol Almış

Aleyna

Haberler

31 Aralık 2020

Serenay Sarıkaya’nın Gözleri Kanatan Oyunculuğu! İkinci Filmi Plajda’da Sarp Apak’la Birlikte Rol Almış

Serenay Sarıkaya’nın oyunculuğuna diyecek yok! Biliyorsunuz birbirinden başarılı projelerde yer alarak kanıtladı başarılı oyunculuğunu. Ancak ilk oyunculuk deneyimleri gözeri kanatan cinsten. Öyle ki Serenay Sarıkaya 2008 yılında çekilen bu filmde sadece 17 yaşında!

Kariyer Yolculuğu Güzellik Yarışmasıyla Başladı!

Serenay Sarıkaya’nın ekranlara nasıl geldiğinden kısaca bahsedelim. Günümüzdeki pek çok oyuncu gibi o da bir güzellik yarışmasına katıldı. Ama onunki Miss Turkey değildi. Çek Cumhuriyeti’nde düzenlenen Avrupa Gençler Güzellik Yarışması’ydı. Serenay Sarıkaya 2006 yılında düzenlenen bu yarışmada 15 yaşındaydı. Güzel oyuncumuz yarışmadan jüri özel ödülünü alarak ayrıldı.

İlk Filmi “Şaşkın”

Serenay Sarıkaya, güzellik yarışmasında kendini fark ettirince hemen bir film teklifi aldı. 2006 yılında Şaşkın isimli filmde “Itır” karakterini canlandırdı.

Sene oldu 2008! Serenay Sarıkaya’yı bu kez de Plajda filminde gördük. Bu filmde “Aslı” karakterine hayat veren oyuncu Sarp Apak’la birlikte rol aldı. Ortaya çıkan oyunculuğu ise şimdikinin yanında “fıs” kaldı! Bu filmdeki görüntülerine gelmeden önce diğer dizilerinden biraz daha bahsedelim.

Adını Adanalı’da Duyurmaya Başladı!

Serenay Sarıkaya, Plajda filminin ardından Peri Masalı dizisinde oynadı. Ama bu dizi çok uzun sürmedi. Başarılı oyuncu ise hemen ardından o dönemlerin fenomen dizisi Adanalı’dan teklif aldı. Sarıkaya, adeta kariyer basamaklarını hızla tırmanıyordu. Öyle ki Adanalı dizisinde Oktay Kaynarca’nın kızı Sofia karakterine hayat verdi.

Bu karakterle annesi Yunan babası Türk bir kızı canlandırıyordu. Yarım yamalak konuştuğu Türkçesi’yle dikkatleri üzerine çekti bile!

Lale Devri’nde Neydi Ama!

Serenay Sarıkaya, daha gencecik yaşında setlerin tozunu yutmaya başlamıştı. Adanalı’dan sonra bambaşka bir karaktere büründüğü Lale Devri dizisinde oynadı. “Yeşim” karakterine can verdiği bu dizide kıskanç ve hırslı halleriyle kendini gösterdi.

Medcezir Göz Bebeğimiz

Yıl oldu 2014! Serenay Sarıkaya başarısına başarı kattığı ve belki de adından en çok söz ettirdiği dizisi Medcerzir’de oynamaya başladı. Medcezir’in Mira’sı ona çok yakışmıştı. Dizide Çağatay Ulusoy, Hazar Ergüçlü, Taner Ölmez, Barış Falay gibi pek çok başarılı oyuncu da rol alıyordu.

Gözleri Kanatan O Sahne!

Serenay Sarıkaya’nın kariyer basamaklarını hatırladıktan sonra buyurun ikinci film deneyimindeki oyunculuğunu izleyelim. Başarılı oyuncu Plajda filminin çekildiğinde henüz 17 yaşındaydı. Şimdi ise 29 yaşına geldi. 12 senede kendini öyle geliştirmiş ki şu anki oyunculuğu ile bu film arasında dağlar kadar fark var! Tabii yorum yine sizin…

Benzer Haberler

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz