Cem Yılmaz Dün Takipten Çıkarttığı Eski Sevgilisi Serenay Sarıkaya’yı Tekrar Takip Etti: Kafalar Karıştı!

Aleyna

Haberler

3 Ocak 2021

Cem Yılmaz Dün Takipten Çıkarttığı Eski Sevgilisi Serenay Sarıkaya’yı Tekrar Takip Etti: Kafalar Karıştı!

Ünlü komedyen Cem Yılmaz’ın bugünlerde kafası biraz karışık sanırım. Bildiğiniz gibi, Defne Samyeli’den ayrılan Cem Yılmaz jet bir hızla Serenay Sarıkaya ile ilişki yaşamaya başlamıştı. Geçtiğimiz aylarda Serenay Sarıkaya ile ilişkilerine son veren ikilinin ardından hala iddialar ortaya atılmaya devam ediyor!

Cem Yılmaz Serenay Sarıkaya

Ortaya atılan son iddia ise bir hayli ilginç, aslında iddia da değil. Cem Yılmaz’ın bu hamlesi takipçilerinin gözünden kaçmamış desek daha doğru olacak.

Cem Yılmaz Eski Sevgilisi Serenay Sarıkaya’yı Takipten Çıkarttı!

Bir süredir yalnız olan Cem Yılmaz’ın adı farklı kişilerle anılıyor, bu iddiaların hiçbirine cevap vermeyen Cem Yılmaz geçen gün Serenay Sarıkaya’yı Instagram’dan takip etmeyi bırakması herkesi şaşırtmıştı.

Ayrılıklarının üzerinden uzun bir süre geçmesine rağmen, Instagram’da birbirlerini takip etmeyi sürdüren Cem Yılmaz ve Serenay Sarıkaya ikilisinden Cem Yılmaz, ne olduysa eski sevgilisi Serenay Sarıkaya’yı takip etmeyi bıraktı. Bunu fark eden dikkatli takipçileri de, magazin sayfalarına bu olayı bildirmeyi ihmal etmedi.

Cem Yılmaz Serenay Sarıkaya

Dünün en sansasyonel olaylarından olan bu olay sonucunda, güzel oyuncu Serenay Sarıkaya, Cem Yılmaz’ı hala takip ediyordu. Ancak aynı gün içinde Cem Yılmaz fikir değiştirip, tekrardan eski sevgilisi Serenay Sarıkaya’yı takip etmeye başladı!

Aynı Gün Yine Takip Etmeye Başladı!

Bu olayın fark edilmesi üzerine, Cem Yılmaz aynı gün Serenay Sarıkaya’yı yine takip etmeye başladı. İkili arasında neler olduğunu şimdilik bilemiyoruz. Ancak, Instagram kullanıcıları Cem Yılmaz ve Serenay Sarıkaya’nın tekrardan barışabileceğini düşünüyor!

Cem Yılmaz Serenay Sarıkaya

Cem Yılmaz’ın yılbaşında paylaştığı “Azıcık aşım, kaygısız başım!” paylaşımı ve Serenay Sarıkaya’nın “2020’den ders aldık” açıklaması da ikilinin takipçileri tarafından barışma sinyalleri olarak algılandı.

Benzer Haberler

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz