Merve Dizdar’ın Ev Hali Sosyal Medyanın Gündeminde: “Hasret kalmıştık bu sadeliğe!”

Aleyna

Haberler

4 Ocak 2021

Merve Dizdar’ın Ev Hali Sosyal Medyanın Gündeminde: “Hasret kalmıştık bu sadeliğe!”

Ünlü oyuncu Merve Dizdar, sade hali ve ev yaşamıyla dikkat çekiyor. Çünkü artık doğal haliyle görebildiğimiz pek ünlü kalmadı!

Merve Dizdar

Ünlü oyuncu Merve Dizdar, son üç yıl içinde kariyeri yükselişe geçen önemli bir isim. Bu sezonun flaş işlerinden “Masumlar Apartmanı” dizisinde canlandırdığı Gülben karakteriyle de kariyerinin zirvesine çıktı ve en popüler dönemini yaşıyor. Ama gitgide daha da sade bir halde karşımıza çıkıyor!

“Makyajsız daha güzelim”

Merve Dizdar

“Masumlar Apartmanı” dizisinde genellikle sıfır makyajla kamera karşısına geçen oyuncu, setten çıktıktan sonra da sıfır makyaj politikasına devam ediyor! Dizdar bu durumu, “Hiç süslü biri olamadım. Mesela kaşımı almam, saçımı boyamam. Güzel değiliz diye oynamayalım ?” diyerek anlatıyor!

Merve Dizdar

Tam tersine, keşke ekranda Merve Dizdar gibi doğal güzelliğe sahip yetenekleri daha fazla görsek. “Dizilerde oynamak için estetik şart“, “Şu şekilde görünmelisin” gibi kadınları tek tipleştiren baskılardan kurtulan ve daha özgürleştirici bir yayıncılığa kavuşuruz!

Ev Hali Gündemde!

Merve Dizdar ve Gürhan Altundaşar

Biliyorsunuz, Merve Dizdar, “Çok Güzel Hareketler Bunlar 2” oyuncularından Gürhan Altundaşar’la evli. İkilinin arasındaki fotoğraflardan taşan bağ ve sevgi çok konuşuluyor.

Ama son günlerde ilişkilerinin güzelliği kadar konuşulan bir şey daha var, evleri!

Evlerinden sık sık video ve fotoğraf paylaşan ikilinin terlikli ve pijamalı halleri kadar evlerinin sade dekorasyonu da takdir topluyor.

Sosyal medyada “Ünlü gibi değiller” ya da “Ünlü evi gibi değil” yorumları aldı başını gidiyor. Artık izleyicilerin kafasında nasıl bir ünlü algısı oluştuysa, çiftin sadeliği insanlara ilaç gibi gelmeye başladı.

Merve Dizdar ve Gürhan Altundaşar çiftine mutluluklar diliyor, umarız onlar gibi mutluluğu sadelikte bulan insanların sayısı artar diyoruz!

Benzer Haberler

Leyla 4 Ocak 2021

Sevimli insan , hersey doğal ne var bunda
Kendinden emin ,neyse o
Cok beğeniyorum sadece evindeki cam ağacı olmamış.Bu benim hassas tarafım
Ne yani biz Müslümanız ……dimi ?

Leyla 4 Ocak 2021

Merve hanım çok güzel gülüyorsunuz

Yorum Yaz