Ünlü Şarkıcı Aleyna Tilki Yine Astrolojiye Sardı! Tilki’nin “Bilge” Yorumları Sosyal Medyayı Salladı

Aleyna

Haberler

7 Ocak 2021

Ünlü Şarkıcı Aleyna Tilki Yine Astrolojiye Sardı! Tilki’nin “Bilge” Yorumları Sosyal Medyayı Salladı

Ünlü şarkıcı Aleyna Tilkinin astrolojiye özel bir ilgisi var. Sık sık bu konuyla gündeme gelen Tilki, bu kez astrolojiyi kendisi yorumladı!

Ünlü şarkıcı Aleyna Tilki, şarkıları kadar astrolojiye olan ilgisiyle de biliniyor. Genç şarkıcının astroloji ve burçlara olan inancıyla ilgili sık sık haberler çıkıyor. Hayranları da onun izinden gidiyor. Mesela koç burcu olan Tilki’nin başarısını buna bağlayan onlarca içerikle karşılaşmanız mümkün! Ama en sık gündeme gelen şey Tilki’nin doğum haritası.

Klip Tarihini Buna Göre Seçti!

Aleyna Tilki fotoğrafı

Doğum haritası -yıldızname- bir insanın doğduğu anda gezegenlerin ne konumda olduğunu gösteriyor. Bu konumlarda da gelecekte neler yapacağımızın ve nasıl bir insan olacağımızın sırlarının gizlendiği söyleniyor. Herkesin haritası kendine özel.

Aleyna Tilki fotoğrafı

Aleyna Tilki’nin doğum haritasında ise onun bir star olacağı yazıyormuş! En azından astrologlar böyle söylüyor, yetmiyor gazetelerde bunun hakkında köşeler yazıyor.

Aleyna Tilki ve Acun Ilıcalı fotoğraf

Aleyna Tilki de dünya starı olmayı kafasına koymuş bir isim. Bunun için yaşam koçu ve kişisel astrologundan da destek alıyor! Örneğin, yeni şarkısının ya da projelerinin çıkış tarihini yıldız haritalarına göre seçiyor. Ama Exxen’deki “İşte Bu Benim Masalım” müzikali için seçme şansı olduğunu pek sanmıyoruz!

Astroloji Videoları Çekti!

Aleyna Tilki

Aleyna Tilki, kişisel astrologuyla bir araya geldiğinde hep sosyal medyadan paylaşım yapıyor. Genç şarkıcı, ilk karantina döneminden itibaren de kişisel astrologu Efe Erten’le konu hakkında uzun videolar çekmeye başladı. Ama astrolojiye bu kadar bağlı olan Tilki’nin inancı biraz sarsılmış gibi duruyor!

“Bireyi tanımlayamaz”

aleyna tilki

Aleyna Tilki, ilginç çıkışları ve hayata dair “özlü sözleriyle” sık sık gündeme geliyor. Bugünkü çıkışı ise çok sevdiği ve inandığı astroloji ile ilgiliydi!

Genç şarkıcı, astrolojinin kalabalıkları etkileyecek olayları çok iyi tahmin edebileceğini söyledi. Yıldız haritalarının kişinin iç dünyasını da etkileyebileceğini söyleyen Tilki, bu durumun etkilerle sınırlı kalacağını ima etti. “BİREY denilen şey asla tam olarak tanımlanamaz…” diyen Tilki, sosyal medyada yine tüm dikkati üstüne çekti. Takipçilerinin bir kısmı onu destekleyip başarısını yine burçlara bağlarken, bazıları da alay etti!

Alryna Tilki Twitter

Aleyna Tilki’yi pas geçip doğrudan astrolojiye sataşanlar da vardı.

blank

Astroloji yorumlarıyla bile dikkati üstüne çekmeyi başaran Aleyna Tilki’yi tebrik ediyoruz!

Benzer Haberler

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz