Şeyma Subaşı’dan Üstsüz Fotoğrafına Yorum Yapan Takipçisine Atar Geldi: “Senin Gibiler Böyle…”

Aleyna

Haberler

14 Ocak 2021

Şeyma Subaşı’dan Üstsüz Fotoğrafına Yorum Yapan Takipçisine Atar Geldi: “Senin Gibiler Böyle…”

Dün akşam Instagram’da paylaştığı üstsüz fotoğraf ile olay olan Şeyma Subaşı, bugün ise kendisine “Acaba neden böyle şeylere gerek duyuyorsun?” sorusunu yönelten takipçisine atarlı giderli bir cevap verdi!

Şeyma Subaşı cephesinde sular durulmak bitmiyor, her paylaştığı ile olay olan Şeyma, son olarak Mısırlı milyarder sevgilisi Mohammed Al Saloussi’yle aşk paylaşımlarıyla gündem olmuştu.

İtalyan sevgilisi Guido’dan ayrıldıktan sonra bir süre yalnızlığın kadını olan Şeyma Subaşı, aşk orucunu Mohammed Al Saloussi ile bozdu! Tabii bu aşkın itirafı, Acun Ilıcalı’nın Ayça Çağla Altunkaya ile çok mutlu olduğunu söylemesinden sonra gelmesi akıllarda soru işaretlerine neden oldu.

Şeyma Subaşı’nın Mohammed Al Saloussi ile ilişkisini duyurma zamanlaması, sosyal medya kullanıcıları tarafından “Şeyma Subaşı nispet yapıyor” olarak yorumlandı. Şeyma Subaşı’nın “zamanlama” konusunda ilk vukuatı bu değil bildiğiniz gibi. Acun Ilıcalı’nın katıldığı bir canlı yayında, telefonundan video izletirken birkaç saniyeliğine de olsa Şeyma Subaşı’nın “konuşmamız lazım” mesajı görünmüştü. Hatırlayanlar olacaktır.

Ayrıca Mohammed Al Saloussi’nin Mısırlı milyarder bir yatırımcı olduğu duyulunca, eski eşi Acun Ilıcalı’dan daha varlıklı olduğu ortaya çıktı.

Üstsüz Fotoğrafıyla Olay Oldu!

Biz her ne kadar Şeyma Subaşı’nın yeni aşkı Mohammed Al Saloussi’yi konuşuyor olsak da; Şeyma gündemi çoktan değişirdi! Instagram paylaşımlarıyla her zaman adından söz ettiren Şeyma Subaşı, bu sefer çıtayı birazcık yukarıya koydu ve üstsüz bir fotoğrafını paylaştı. Göğüslerini deniz kabuklarıyla kapatan Şeyma’nın bu fotoğrafına kısa sürede yüzbin like geldi. Ancak yorumlarda bu fotoğrafı eleştirenler de oldukça fazlaydı.

Takipçisine Atar Yaptı!

Şeyma’nın paylaştığı bu fotoğrafa oldukça fazla yorum geldi bu yorumlardan biri de: “Acaba neden böyle bir şey yapma gereği duyuyorsun?” oldu.

Şeyma Subaşı yorum

Bu takipçisinin yorumu üç binin üzerinde beğeni alınca, o kişiye Şeyma Subaşı’dan jet bir yanıt geldi! Aslında yanıt değil de atar desek daha doğru olur: “Senin gibiler böyle düşünüp dursun diye!” diyen Şeyma Subaşı, gelen yorumlara biraz sinirlenmiş sanırım. Halbuki pozitifliği ile neşe saçıyordu herkese.

Şeyma Subaşı yorum
Benzer Haberler

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz