Kırmızı Oda’nın Yıldızı Aslıhan Gürbüz, Bitmek Bilmeyen Sağlık Sorunlarından Sonunda Kurtuldu

Aleyna

Haberler

26 Ocak 2021

Kırmızı Oda’nın Yıldızı Aslıhan Gürbüz, Bitmek Bilmeyen Sağlık Sorunlarından Sonunda Kurtuldu

Bir dönemin Yahşi Cazibe’si, Ufak Tefek Cinayetler’in Merve Aksak’ı Aslıhan Gürbüz sonunda Kırmızı Oda ile ekranlara döndü. Ama ünlü oyuncunun başına gelmeyen kalmamış!

Hem Güzel Hem Başarılı Bir Kadın

Bir Bulut Olsam dizisinde Asiye karakteri ile hayatımıza giren Aslıhan Gürbüz, Yahşi Cazibe ile ilk başrolünü canlandırdı. Yahşi Cazibe’nin Cazibe’si olarak gönlümüzü fetheden Gürbüz, bu dizide yeteneğini sergilemesinden sonra kariyer basamaklarını hızla tırmanmaya başladı. Bel fıtığı yüzünden 6 senede tam 4 kez ameliyat olmuş. Hatta Ufak Tefek Cinayetler’den sonra da bu yüzden ekrana ara vermek zorunda kalmış.

Büyük Bir Hayran Kitlesine Ulaştı

blank

Yeteneği ve güzelliği ile dizilerin aranan yüzü olan Aslıhan Gürbüz, çok kısa bir sürede izleyicinin sempatisini toplayarak büyük bir hayran kitlesine ulaştı.

Üstlendiği Her Rolün Hakkını Verdi

blank

Yahşi Cazibe’de Azerbaycanlı Cazibe karakterini de, Bodrum Masalı’nda Yunan bir kadın olan Maya karakterini de büyük bir başarı ile üstlendi. Güzel oyuncu, asıl çıkışını ise Ufak Tefek Cinayetler dizisi ile yaptı. O kadar başarılı oyun sergiliyor ki; üstlendiği karakterleri gerçek kişi sanıp, ya çok seviyoruz ya da ona sinir oluyoruz. Yani, tam bir kraliçe aslında…

İkonik Bir Karakter: Merve Aksak

blank

Ufak Tefek Cinayetler dizisi yayınlandığı yıllarda en dikkat çeken yapımların başında yer alıyordu. Dizi, yayımlandığı süre boyunca; sosyal medya, haber siteleri ve daha birçok mecrada sıkça konuşulmuş ve büyük ses getirmişti. Birbirinden farklı karakterlerle göz dolduran dizinin parlayan yıldızı ise hiç şüphesiz ki Merve Aksak’tı. Duruşu, konuşması, zekası ve kurduğu entrikalarla kendine hayran bıraktı. Her ne kadar sinir bozucu bir karakter olsa da; biz Merve Aksak ile Aslıhan Gürbüz’e yine yeni yeniden hayran kaldık…

Yaşadığı Sağlık Sorunları Hayatında Köklü Değişikliklere Neden Oldu

blank

Başarılı oyuncu üniversite yıllarında bir trafik kazası geçirmiş ve bu kaza yüzünden kısa bir süre yatalak kalmış. Takip eden yıllarda da bel fıtığı nedeni ile 4 kez ameliyat olmuştu. Aslıhan Gürbüz, yaşadığı sağlık sorunlarının da etkisiyle setlere uzunca bir süre ara vermişti. Ufak Tefek Cinayetler dizisinden sonra Gürbüz, Ege’ye taşınarak deyim yerindeyse inzivaya çekildi. Tam bir doğa aşığı olan Gürbüz, Ayvalık Mutlu Köyü’ne taşınarak doğa ile iç içe huzurlu bir hayat yaşamaya başladı. 6 yılda 3 sakatlık ve 4 ameliyat geçiren Gürbüz, yazı yazarken dahi nefessiz kalmaktan şikayetçiydi. Gürbüz, doğal bir yaşam sürmesinin ardından düzenli spor yaparak sağlığına yeniden kavuşmuş durumda.

Kırmızı Oda Dizisiyle Ekranlara Geri Döndü

blank

Televizyonda görmeyi özlediğimiz Aslıhan Gürbüz, son olarak Kırmızı Oda dizisi ile ekranlara dönerek hepimizi heyecanlandırdı. Kumru karakteri ile izleyicilerin karşısına çıkan Gürbüz yine takdir toplamayı başardı.

Benzer Haberler

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz