O da mı Ayrılıyor? Yasak Elma’nın Şahika’sı Nesrin Cavadzade’den “Son Bakış” Paylaşımı Geldi

Aleyna

Haberler

1 Şubat 2021

O da mı Ayrılıyor? Yasak Elma’nın Şahika’sı Nesrin Cavadzade’den “Son Bakış” Paylaşımı Geldi

Ünlü oyuncu Nesrin Cavadzade’nin fenomen dizi “Yasak Elma”dan ayrıldığı söyleniyordu. Cavadzade’nin son paylaşımı bu iddiaları doğruladı.

Yasak Elma

FOX’un sevilen dizisi “Yasak Elma” dördüncü sezonunda da hız kesmeden devam ediyor. Senaristler, entrikayla -Yıldız karakteri sağolsun bazen de komediyle- ördükleri hikayeyle sürekli heyecanı ayakta tutuyor. Klişe bir dizi gibi görülse de diğer dizilerde pek görmediğimiz hareketler de var. Örneğin önceki sezonların merkezinde yer alan Halit karakteri dahil pek çok karakteri tek kalemde siliyorlar!

Nesrin Cavadzade

Geçen aylarda pek çok oyuncusuna veda eden diziden Şahika karakterini canlandıran Nesrin Cavadzade’nin de ayrılacağı söyleniyordu. Ayrılık sebebi olarak da dizinin yapımcısı Fatih Aksoy’un oyuncuya olan kızgınlığı gösteriliyordu.

Diziye Zarar Verdiği Düşünüldü!

Nesrin Cavadzade

Nesrin Cavadzade, son dönemde Netflix’in kapı baca kıran işi “Bir Başkadır”ın kadrosunda da yer aldı. Üstelik Melisa isimli, yer aldığı televizyon dizisinden memnun olmayan ve bunu her fırsatta belirten bir oyuncu olarak! Nesrin Cavadzade’nin canlandırdığı Melisa karakteri izleyicilerde “Kendisini oynuyor” izlenimi bıraktı. Dolayısıyla karakterin televizyon sektörüne attığı taşlar da “Yasak Elma” eleştirisi olarak görüldü.

Nesrin Cavadzade

Bu durumun “Yasak Elma”ya zarar verdiğini düşünen yapımcı Fatih Aksoy’u çok kızdırdığı konuşulmaya başlandı. Olayın Nesrin Cavadzade’nin diziden ayrılmasına kadar vardığı bile söylendi! İddiaya göre, “Bir Başkadır” krizi dizinin diğer başrol oyuncuları Şevval Sam ve Eda Ece’nin araya girmesiyle çözüldü.

Söylentiler duruldu ama dizinin 96. bölüm fragmanı herkesi şok etti!

Şahika Ölüyor mu?

Nesrin Cavadzade

Dizinin 96. bölüm fragmanında barışmak için Hasan Ali Kuyucu’yu ziyarete giden Şahika karakterinin “şalgam suyu içerek” ölmesi ortalığı ayağa kaldırdı!

Setten bilgi edinen kişiler bu fragmana rağmen Nesrin Cavadzade’nin diziden ayrılmayacağını söylüyordu. İzleyiciler de bunu bir rüya ya da yeni bir entrika olarak değerlendirdi. Bu muamma ünlü oyuncunun son paylaşımıyla daha da büyüdü!

“Son Bakış” Paylaşımı

Gökhan Alkan ve Nesrin Cavadzade

Nesrin Cavadzade, “Hasan Aaaağli Bey’e Son Bakış” diyerek diziden ayrıldığını doğrulamış kadar oldu! Belki de “Yasak Elma” setinde aşk yaşamaya başladığı Gökhan Alkan’ın izinden giderek diziden ayrılmaya karar vermiştir.

Nesrin Cavadzade

Bakalım bu akşamki bölümden sonra Nesrin Cavadzade’den bir veda yazısı görecek miyiz? Yoksa izleyicilerin düşündüğü gibi bu sahne bir rüya ya da entrika mı?

Benzer Haberler

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz