Artık İki Tane Gülben Var! Gürhan Altundaşar Eşi Merve Dizdar’ın “Masumlar Apartmanı” Stilini Kopyaladı

Aleyna

Haberler

10 Şubat 2021

Artık İki Tane Gülben Var! Gürhan Altundaşar Eşi Merve Dizdar’ın “Masumlar Apartmanı” Stilini Kopyaladı

Oyuncu çift Merve Dizdar ve Gürhan Altundaşar’ın evinden mizah eksik olmuyor. Şimdi de Gürhan Altundaşar eşinin kılığına girdi!

Merve Dizdar Gürhan Altundaşar

Ünlü oyuncular Merve Dizdar ve Gürhan Altundaşar, 2018 yılında hayatını birleştirdi. Tam da kariyerlerinin yükselişe geçtiği dönemde yani! İkisi de senelerce oyunculukta tutunmak için çabaladıktan sonra şansları döndü.

Merve Dizdar

Merve Dizdar, tanınmasını sağlayan “Yutmak” oyununda başrol oynamaya başladı. Arkasından gelen “Alice” müzikali, gişede büyük başarı gösteren “Eltilerin Savaşı” filmi ve ekranları kasıp kavuran “Masumlar Apartmanı” sayesinde ne kadar yetkin bir oyuncu olduğunu dosta düşmana ilan etti!

Gürhan Altundaşar

Gürhan Altundaşar da sevilen program “Çok Güzel Hareketler 2” ile her hafta Türkiye’yi kahkahaya boğmaya başladı. Böyle bir komedi yeteneği herkese nasip olmaz!

Merve Dizdar Gürhan Altundaşar

İki oyuncunun evli olduğu duyulunca sosyal medya hesapları didik didik edilmeye başlandı. Malum, doğallık ve mutluluk sosyal medyada bir imaj çalışmasından öteye gitmemeye başladı. Ama bu çiftin mutluluğuna ve gerçekliğine inanmamak elde değil!

Merve Dizdar Gürhan Altundaşar

Mutlulukları fotoğraftan taşan çift, ev hallerindeki doğallıkla da gönüllere taht kurdu. Çiftin evi aynı bizim evlerimiz gibiydi, bir “iç mimar dokunuşu” hissedilmiyordu. Merve Dizdar da tıpkı bizim gibi pijamalar giyiyordu. Evde Aşk-ı Memnu’nun efsane karakteri Bihter Ziyagil gibi dolaşanlardan ne kadar uzaktı!

Ama ikilinin komedi yeteneği evde de kendisini gösteriyor tabii ki! Çiftin ev halleri günlerce sosyal medya gündeminden düşmeyince, ikili komik bir gösteri tasarladı!

“Mücbir Sebepler”e katılan çift, her zamankinden çok farklıydı. Merve Dizdar, yayına profesyonel bir makyajla ve şık bir tuvalet giyerek katıldı. “Yatmaya hazırlanıyorduk” diyen oyuncu, eşini de çekti. Gürhan Altundaşar da bir smokinle oturmuş “daha önce okuduğu” Orhan Pamuk’un “Kar” kitabını okuyordu! İkili böylece çıkan haberlerle bir güzel dalgasını geçti!

Bugünkü paylaşımlarından anladık ki, ikili birbirleriyle de sık sık dalga geçiyor. Gürhan Altundaşar, eşinin “Gülben” haline bürünerek takipçilerini çok güldürdü.

Skeç İçin “Gülben” Oldu!

Merve Dizdar

Merve Dizdar’ı şöhretin zirvesine taşıyan yapım şüphesiz “Masumlar Apartmanı” oldu. Psikolojik rahatsızlıklara sahip Gülben karakterinin duygu geçişlerini ustaca ama büyük bir doğallıkla yansıtmasına herkes hayran kaldı.

Gürhan Altundaşar

Gürhan Altundaşar da “Çok Güzel Hareketler 2″nin yeni bölümü için çekilen skeçlerden birinde bakın kimi hatırlatıyor?

Merve Dizdar Gürhan Altundaşar

Gürhan Altundaşar, bilerek ya da bilmeyerek, eşinin oynadığı Gülben karakterinin komik bir kopyasına dönüştü. Ekip arkadaşlarının “Burada bir Gülben daha var” diyerek paylaştığı fotoğraflar herkesi çok güldürdü!

Merve Dizdar Gürhan Altundaşar

Gürhan Altundaşar’ın tepkisinden anladık ki, bunu isteyerek yapmamış!

Gürhan Altundaşar Merve Dizdar

İkilinin mutluluk ve mizah dolu bir evliliği var. Umarız, bu mutlulukları katlanarak artar!

Benzer Haberler

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz