İlk Kar Storysi Alişan ve Küçük Oğlu Burak’tan Geldi: Baba – Oğul Çok Eğlendiler!

Aleyna

Haberler

14 Şubat 2021

İlk Kar Storysi Alişan ve Küçük Oğlu Burak’tan Geldi: Baba – Oğul Çok Eğlendiler!

Ünlü türkücü Alişan sabah yataktan kalkar kalkmaz soluğu oğlu Burak’a evlerinin bahçesinde aldı! Baba oğulun kar keyfi görenlerin kalbini ısıttı.

Bildiğiniz gibi Alişan’ı eşi Buse Varol, önceki hafta doğum yaptı ve Eliz bebeğin gelişi büyük bir coşkuyla kutlandı. Instagram’da ve Alişan’ın programında bool bol Eliz’i gördük. Birçok ünlü ve fenomen “nazar değmesin” diyerek çocuklarının yüzünü uzunca bir süre saklarken, Alişan ve Buse Varol, kızları Eliz’i neredeyse doğar Instagram’da paylaşmaya başladı.

Abi Kardeş İlk Fotoğraf!

Tektaş ailesinin en beğenilen fotoğraflarından biri minik iki kardeşin kameralara verdikleri poz oldu. Instagram’da binlerce like alan bu fotoğrafı görmeyen kalmadı!

Dün ise Alişan’ın paylaştığı video, herkese “Maşallah” dedirtti! Oğlu Burak’ın ikinci yaş gününü Instagram’dan kutlayan Alişan, Burak’ın Eliz’e dua ettiği videoyu paylaşınca yorumların ardı arkası kesilmedi.

Burak 2 Yaşında!

Alişan ve Buse Varol’un oğlu Burak, dün 2 yaşına girdi! Koronavirüs Pandemisi nedeniyle parti ya da kutlama düzenleyemeyen Tektaş ailesi, Burak’ın doğum gününü Instagram üzerinden kutladılar.

Başta Demet Akalın olmak üzere pek çok ünlü ve Tektaş ailesinin yakın arkadaşları, Alişan’ın oğlu Burak için doğum günü paylaşımı yapmayı ihmal etmedi. Özellikle de güzel şarkıcı Demet Akalın’ın Burak’ı ne kadar çok sevdiğine hepimiz şahit olduk. Koronavirüs testi pozitif çıkan Demet Akalın, Alişan ve Buse Varol’un bu güzel gününde yanında olamasa da; ilgisini göstermekten çekinmedi.

Bugün sabah saatlerinde ise Alişan ve Burak, dışarıda yağmış olan karı görünce dayanamadı ve kendilerini bahçeye attılar.

Baba Oğul’un Kar Keyfi!

Oğlu Burak’la karda eğlenen Alişan, bu sırada Instagram’a story atmayı da ihmal etmedi. Videoda Burak’ın babasına kar attığını görüyoruz.

Bir süre oyun oynayarak eğlenen baba oğul, bu güzel anların ardından “koşarak” evlerine döndüler.

Benzer Haberler

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz