Sevgilisinin At Hediye Etmesi Olay Yaratmıştı! Meğer Can Yaman’a Sandokan Dizisi İçin At Gerekiyormuş

Aleyna

Haberler

24 Şubat 2021

Sevgilisinin At Hediye Etmesi Olay Yaratmıştı! Meğer Can Yaman’a Sandokan Dizisi İçin At Gerekiyormuş

Ünlü oyuncu Can Yaman, son günlerde İtalyan sevgilisi Diletta Loetta ile gündemde. Yaman, şimdi de sevgilisinin aldığı atı dizisi için kullanmaya başladı.

Can Yaman

Ünlü oyuncu Can Yaman, sadece 5-6 yıldır hayatımızda olmasına rağmen uluslararası bir çıkış yapmayı başardı. Oynadığı romantik komedi dizileri sayesinde özellikle İtalya ve İspanya’da büyük bir hayran kitlesine kavuşan Can Yaman, İtalya’da pek çok projeye imza atmaya başladı. Neden dizilerdeki partnerleri değil de Can Yaman bu kadar rağbet gördü, bilmiyoruz. Tek bildiğimiz, ünlü oyuncuyu bir şekilde İtalya’ya kaptırdığımız!

Hem İşte Hem de Aşkta Kazandı

Can Yaman

Can Yaman, son dizisi “Bay Yanlış”ın erkenden final yapmasının ardından Türkiye defterini bir süreliğine kapattı. Bir reklam filmi için İtalya’ya giden ünlü oyuncu, bölüm başı 100 bin Euro alacağı konuşulan mini dizi “Sandokan”da da başrol oynayacak! Ünlü yönetmen Ferzan Özpetek’in bir projesine evet dediği de söylentiler arasında.

Ama Can Yaman sadece işte kazanmadı! Ünlü oyuncu, İtalya’nın en ünlü spor spikerlerinden Diletta Leotta ile yeni bir aşka yelken açtı.

Diletta Leotta Can Yaman

Türkiye’de bunun da bir PR çalışması olduğu düşünüldü ama Can Yaman sevgilisine evlenme teklif etti. Hem de bir uçağın kuyruğuna taktırdığı pankartla!

Diletta Leotta da sevgilisine bir at alarak karşılık verdi. Evet, bizce de biraz garip bir ilişkileri var!

Can Yaman, atına “Cassius” adını koydu. Son paylaşımlarından anladık ki, Cassius iş için epey gerekliymiş!

Cassius da Çalışıyor

Can Yaman, çekimleri ekim ayında başlayacak “Sandokan” dizisinde bir korsanı oynayacak. Aksiyon sahneleri için şimdiden düzenli olarak antrenman yapıyor. Meğer Cassius da bu antrenmanlarda ona eşlik ediyormuş!

Can Yaman Cassius

Umarız, Can Yaman’ın antrenmanları daha fazla hayvan alışverişi gerektirmez!

Benzer Haberler

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz