Fatih Ürek Yine Eski Dostu Demet Akalın’dan Dert Yandı: “Çevresinde sadece yancıları istiyor!”

Aleyna

Haberler

24 Şubat 2021

Fatih Ürek Yine Eski Dostu Demet Akalın’dan Dert Yandı: “Çevresinde sadece yancıları istiyor!”

Ünlü şarkıcı ve sunucu Fatih Ürek, yakın arkadaşı Işıl Reçber’in YouTube kanalına konuk oldu. Kuliste kendisini en zorlayan kişinin Demet Akalın olduğunu söyledi!

Fatih Ürek

Ünlü şarkıcı ve sunucu Fatih Ürek, yakın arkadaşı Işıl Reçber’in YouTube kanalına konuk oldu. Arkadaşına evini açan Fatih Ürek, mutfak sohbetiyle tüm izleyicileri çok eğlendirdi. Ama konu yine döndü dolaştı arasının bozuk olduğu Demet Akalın’a geldi!

İki Kez Küstüler

Fatih Ürek Demet Akalın

Fatih Ürek ve Demet Akalın, yıllar boyunca yan yana gördüğümüz iki dosttu. Ama iki kez büyük dargınlık yaşadılar! İlk küslük Demet Akalın’ın düğünü yüzünden çıktı. Fatih Ürek, Demet Akalın’ın “Okan kimseyi istemiyor” diyerek kendisini düğüne çağırmamasına çok kırıldı. “17 yaşından beri tanıyorum ama düğüne davet edilmiyorum” diyerek arkadaşına tavır alan Fatih Ürek, Demet Akalın onu hastanede ziyaret edince yelkenleri suya indirdi.

Demet Akalın Fatih Ürek

Ama ikinci mesele Demet Akalın’ın gemileri yakması yüzünden çıktı! Demet Akalın’ın çevresindekilerin gaza geldiğini söyleyen Fatih Ürek, arkadaşından “Sen çocuğuma beddua etmişsin. Kulislerde arkamdan konuşmuşsun. Tilki!” diye bir mesaj aldığını söyledi. Kendisini bile savunamadı çünkü Demet Akalın onu her yerden engellemişti! Fatih Ürek, konuyla ilgili ayrıntıları “Söylemezsem Olmaz”da uzun uzun anlatmıştı.

Konu Yine Ona Bağlandı

Fatih Ürek

Fatih Ürek, arkadaşı Işıl Reçber’le tatlı tatlı sohbet ederken konu döndü dolaştı, yine Demet Akalın’a geldi. Işıl Reçber’in “Karşılaştığın en huysuz sanatçı kimdi?” sorusuna gelen cevap netti: “Demet Akalın!

Işıl Reçber, soruyu geçiştirmeye çalışan Fatih Ürek’i, “Zor olmak kötü bir şey değil” diyerek cesaretlendirdi. Fatih Ürek de “Hem yaşım hem de kariyerim icabı bunu söylemeye hakkım var” diyerek Demet Akalın’ın adını verdi: “Yüreğine bir şey demiyorum ama tavrı. İnsanları kırıyor, yanlış yapıyor. Hep ‘yancı’ istiyor çevresinde, arkadaşları ona uymazsa hemen bir şey söylüyor ve atıyor onları!

Fatih Ürek Demet Akalın Okan Kurt

Fatih Ürek, ünlü şarkıcıyla samimi oldukları dönemde onun her şeyini kabul etmediğini, zaten o yüzden istenmediğini de söyledi ve ekledi: “Küserse küssün, umurumda değil!

Benzer Haberler

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz