Oğuzhan Koç’un Demet Özdemir’in Doğum Gününü Kutlama Şekli Olay Oldu: Her Sevgilisine Aynı Taktiği Uyguluyor!

Aleyna

Haberler

27 Şubat 2021

Oğuzhan Koç’un Demet Özdemir’in Doğum Gününü Kutlama Şekli Olay Oldu: Her Sevgilisine Aynı Taktiği Uyguluyor!

2021’in ilk aşk bombası ünlü oyuncu Demet Özdemir ve sevilen şarkıcı Oğuzhan Koç’tan gelmişti. Oğuzhan Koç’un bir dönemki sevgilisi Yağmur Tanrısevsin ile yakın arkadaş olan Demet Özdemir’in, Yağmur Tanrısevsin’e ihanet ettiği iddiaları gündemi bir hayli meşgul etmişti.

Oğuzhan Koç ve Demet Özdemir

Hatta Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç aşkı, Söylemezsem Olmaz yorumcularıyla Oğuzhan Koç’u ters düşürmüş ve Bircan Bali, yakışıklı şarkıcı hakkında ağır ithamlarda bulunmuştu! Fakat bu günler geride kaldı, bugün ise Oğuzhan Koç’un çiçeği burnunda sevgilisi Demet Özdemir’in doğum günü. 29 yaşına giren Demet Özdemir, sevgilisi Oğuzhan Koç’tan romantik bir doğum günü hediyesi aldı.

Oğuzhan Koç ve Demet Özdemir

Oğuzhan Koç’tan Romantik Doğum Günü Hediyesi!

Oğuzhan Koç, Demet Özdemir’le geçirecekleri ilk doğum günü için sevgilisine unutulmaz bir hediye vermek için hazırlıklara başladı. Güzel oyuncuya şarkı yazan Oğuzhan Koç, Kenan Doğulu ve Ozan Doğulu’nun stüdyosuna kapanarak; Demet Özdemir için yazdığı şarkıyı seslendirmeye başladı.

Şimdilik şarkının sözleri henüz bizlerle paylaşılmadı. Fakat umarız ki bu hediye, güzel oyuncuyu çok mutlu etmiştir! Tabii Oğuzhan Koç, sevgilisi Demet Özdemir’in doğum gününü Instagram hesabından da kutlamayı ihmal etmedi. Demet Özdemir’le birlikte çektikleri bir fotoğrafı paylaşan yakışıklı şarkıcı; kalpli bir gif ile “İyi ki doğdu @demetozdemir” notunu iliştirmeyi ihmal etmedi.

blank

Buraya kadar bir sıkıntı yok; hepimiz Oğuzhan Koç’un ne kadar aşık ve romantik bir sevgili olduğunu düşünüyoruz değil mi… Tam beyaz atlı prens! Fakat gerçek öyle değil. Meğerse Oğuzhan Koç, 3.5 yıl beraberlik yaşadığı Yağmur Tanrısevsin’in de doğum gününü zamanında aynı cümle ile kutlamış. Evet aynı cümle, ne eksik ne de fazla!

Aynı Şekilde Kutlamış!

Oğuzhan Koç ve Yağmur Tanrısevsin

Oğuzhan Koç’un her sevgilisine şarkılar yazdığını bilmeyen yok. Elbette eski sevgilisi Yağmur Tanrısevsin’e de şarkılar yazdığını beyan etmişti. Fakat Oğuzhan Koç’un; hem Yağmur Tanrısevsin’in hem de Demet Özdemir’in doğum gününü birebir aynı kutlamış olması hepimizi şaşırttı!

blank

2017 yılında Twitter’dan Yağmur Tanrısevsin’le birlikte fotoğraf paylaşarak; “İyi ki doğdu” notunu yazan Oğuzhan Koç, 4 sene sonra Demet Özdemir’in de doğum gününü; bu defa Instagram hesabından aynı cümle ile kutladı! Cümle aynı, kutlama şekli aynı, bir tek sevgililer farklı.

Benzer Haberler

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz