Demet Akalın’ın Kızı Hira ve Okan Kurt Arasında “Bıyık Krizi” Yaşandı: “Şu Bıyıklarının Haline Bak!”

Aleyna

Haberler

27 Şubat 2021

Demet Akalın’ın Kızı Hira ve Okan Kurt Arasında “Bıyık Krizi” Yaşandı: “Şu Bıyıklarının Haline Bak!”

Ünlü şarkıcı Demet Akalın ve eşi Okan Kurt önceki haftalarda Uludağ’a tatile gitmiş ve orada Koronavirüs kapmışlardı. Her attığı adımla linç yiyen Demet Akalın; hem Koronavirüsle savaştı hem de sosyal medyada kendisini linçleyenlere karşı dimdik durdu.

Demet Akalın, Okan Kurt ve Hira

Gerçi dik mi durdu yoksa umursamadı mı orasını bilmiyoruz ama hiçbir lincin Demet Akalın’ı yıkamayacağı da bir gerçek! Hastalığı boyunca 10 gün evinden çıkamayan Demet Akalın, hastalık sonrası Hira’yla birlikte soluğu alışveriş merkezinde aldı. Güzel şarkıcının kızı Hira’ya ne kadar düşkün olduğu herkesin dilinde.

Alişan ve Demet Akalın

Demet Akalın Yine Laf Sokma Peşinde!

Hastalığı boyunca kendisini aramayan arkadaşlarını sildiğini açıklayan Demet Akalın; Instagram hesabından birilerine laf sokmaya devam ediyor. Mesela bugün Can Yücel’den alıntı yapan güzel şarkıcı; yine bir arkadaşına laf soktu ama kime; ” ‘Değerinizi bilmeyen insanlar için boşa mücadele etmeyin’ diyor Can Yücel ve ekliyor: ‘Onları layık olduğu insanlara bırakın ve sakın arkanıza bakmayın’ “

Demet Akalın’ın bu konularda ne kadar hassas olduğunu hepimiz biliyoruz. Hatta güzel şarkıcı, dostu Özlem Yıldız’la arkadaşlığını kendisini 3 saat geç aradığı için bitirmişti! Demet Akalın’ın da arkadaşı olmak gerçekten zor olsa gerek.

Demet Akalın

Hira Tiktok’a Fena Sardı!

Ancak Demet Akalın’ın hassas olduğu bir nokta daha var ki; o da kızı Hira! Hira’nın bir dediğini iki etmeyen Demet Akalın; geçtiğimiz günlerde Tiktok sevdalısı kızı için birkaç Tiktok fenomenini evine çağırmış ve kızıyla beraber video çekmelerini istemişti. Bu arada detaylar için:

Bugün ise Tiktok batağına babası Okan Kurt’u da çeken Hira, babasıyla birlikte Tiktok videosu çekti. Hatta çekilen video; Demet Akalın tarafından Instagram’da paylaşıldı. Evet, tarafından…

Hira ve Okan Kurt’un çektiği videoda, ünlü yeşilçam repliklerinden birinin parodisini görüyoruz. Baba kız arasında tatlı bir “bıyık krizi” yaşanıyor. Evet bunun “eğlence” amaçlı çekilen bir video olduğunu biliyoruz. Fakat Hira’nın Okan Kurt’u bu video için nasıl ikna ettiği gerçekten büyük bir soru işareti. Ah Hira ah!

Benzer Haberler

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz