Tektaş Ailesinde Doğum Günü Kutlamaları Devam Ediyor! Alişan ve Buse Varol’dan Bol Pastalı Eğlence: “Kıymetlimiz”

Aleyna

Haberler

9 Mart 2021

Tektaş Ailesinde Doğum Günü Kutlamaları Devam Ediyor! Alişan ve Buse Varol’dan Bol Pastalı Eğlence: “Kıymetlimiz”

Alişan ve Buse Varol çifti, Instagram’da favori çiftimiz olmaya devam ediyor. Birbirine çok yakıştırdığımız Alişan ve Buse Varol, bugünlerde ikinci çocukları Eliz’in gelişine bir hayli alışmışa benziyorlar. Yavaş yavaş iki çocuklu hayata adapte olan Alişan ve Buse Varol, sosyalleşmeye bile başladı!

Buse Varol ve Alişan

Ülkemizde uygulanan sokağa çıkma yasağının bir nebze de olsa kalkmaya başlamasının ardından; Buse Varol ve Alişan kendini sokaklara attı. 8 Mart Kadınlar Gününde doyasıya gezen çiftimiz, kendi söylemlerine göre kendilerini “uzaylı” gibi hissediyormuş! Uzun zaman sonra başbaşa yemek yeyip kahve içen çiftimizin sosyalleşme seansları devam ediyor. Bu arada detaylar için:

Alişan’ın Yeğeninin Doğum Günü!

Bugün Alişan’ın abisi Selçuk Tektaş’ın kızı Eyşan’ın 11inci yaş günü! (Evet arkadaşlar, Ezel dizisinin etkilerini yavaş yavaş görmeye başlıyoruz!) Alişan’ın ilk yeğeni olan Eyşan’ın doğum gününü amcası Alişan ve yengesi Buse Varol Instagram’dan kutlamayı ihmal etmedi. Özellikle Alişan, çok sevdiği yeğeni Eyşan’ın doğum günü için beraber çektikleri bir fotoğrafı Instagram hesabında paylaştı.

11inci yaşına giren Eyşan için Instagram postu paylaşan amcası Alişan, Eyşan’a sevgisini göstermekten ve iyi dileklerini iletmekten geri durmadı: “Bana yeğen sevgisini ilk tattıran Eyşan’ım bugun 11 yaşında?? Seni çok seviyorum ve unutma amcan her zaman Allah ömür verdikçe arkanda.. Sen bizim kıymetlimizsin ve her zaman öyle kalacaksın.. Allah sana sağlıkla nice uzun bir ömür versin canım Eyşan’ım❤️??”

Buse Varol story

Tabii Alişan’ın eşi Buse Varol da Eyşan’ın doğum gününü kutlamayı ihmal etmedi; “Canım Eyşan’ım iyiki doğmuşsun, hayatta hep iyiler çıksın karşına. Yeni yaşın şansıyla gelsin. Seni çok seviyorum!”

Buse Varol story

Bu paylaşımların ardından Eyşan’ın doğum günü kutlamasına giden Alişan ve Buse Varol; oradan da fotoğraflar paylaşmayı unutmadı.

Buse Varol story

Peki Burak’ın tatlılığına ne demeli peki?

Buse Varol story
Benzer Haberler

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz