Şeyma Subaşı’nın Ürün Tanıtırken Şekilden Şekile Girmesi Sosyal Medyanın Dikkatinden Kaçmadı: Amacı Ne?

Aleyna

Haberler

11 Mart 2021

Şeyma Subaşı’nın Ürün Tanıtırken Şekilden Şekile Girmesi Sosyal Medyanın Dikkatinden Kaçmadı: Amacı Ne?

Şeyma Subaşı ve gariplikleri devam ediyor! Her paylaşımı ile olay olmayı başaran güzel fenomen; şu an eski eşi Acun Ilıcalı’dan bile daha popüler biri haline gelmiş durumda. Milyarder sevgilisi Meedo ile herkesin hayallerini süsleyen bir hayat yaşayan Şeyma Subaşı’nın garip hareketleri herkesi şaşırtmaya devam ediyor!

Şeyma Subaşı

“Olmadı bi de Miami Yaparım!”

Bildiğiniz gibi güzel fenomen uzuuuuun bir süredir Miami’deki hayatına devam ediyor. Miami’ye bir hayli alışan Şeyma Subaşı’nın Türkiye’ye dönmek gibi bir niyeti olmadığı gibi ne arkadaşlarını ne de ailesini ziyaret etmek için bile Türkiye’ye gelmiyor. Sevgilisi Meedo’yu yalnız bırakmak istemiyor belki de.

Şeyma Subaşı

Fakat itiraf etmem gerekiyor ki; Şeyma Subaşı, Acun Ilıcalı’dan ayrıldıktan sonra popülerliğini yitirir ve bir daha eskisi gibi rahat yaşayamaz diye düşünüyordum. Ancak güzel fenomenimiz ben dahil çoğu kişi yanılttı!

Şeyma Subaşı

Acun Ilıcalı’yla boşanmasının ardından kiraya çıkan Şeyma Subaşı’nın Bebek’teki kafesi de kapanınca maddi olarak zor günler geçirdi. Bunların üzerine bir de Melisa’nın velayetini de kaybetti. Bir dönem Trendyol’da link bile veren güzel fenomenimizin düşüşü Miami’ye gitmesiyle son buldu! Orada Mısırlı milyarder Meedo ile tanışan Şeyma Subaşı’nın hayatı 180 derece değişti.

Şeyma Subaşı

Bir anda lüks hayatına geri dönen Şeyma Subaşı, sevgilisi Meedo’nun evinde yaşamaya başladı. Meedo da sevgilisini çok seviyor olacak ki; Şeyma Subaşı’nı mutlu etmek için kesenin ağzını bir hayli açtı. Birbirinden pahalı hediyeler, pırlantalı saatler, özel çantalar, yüzbinlerce dolarlık estetikler… Şeyma Subaşı’nı takip edenler bu anlattıklarımı zaten gördüler.

Şeyma Subaşı

Şeyma’dan Tövbe Estağfurullah Hareketler!

Sevgilisinin servetiyle her an hava atan Şeyma Subaşı’na bu ilgi yetmiyor olacak ki; Instagram hesabından garip garip şeyler paylaşmaya devam ediyor! Dün banyodan çıplak bir story paylaşan Şeyma Subaşı; bugün ise kendi markasını tanıtırken yaptığı garip hareketlerle sosyal medyanın odağı haline geldi.

“Babe” markasının ürünlerini tanıtan güzel fenomenimizin yaptığı garip hareketlere bir anlam verememiş olsak da; Şeyma’nın bir bildiği vardır heralde diye düşünüyoruz! Günün ilerleyen saatlerinde ise direk dansı yapmayı da ihmal etmeyen Şeyma’mızın farklı direk dansına da bir anlam veremedik açıkçası.

Benzer Haberler

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz