Karahan Çantay Ölünce Oklar Sibel Can’a Döndü! Yasak Aşkları Yüzünden Mahkemeye Bile Çıkmışlardı

Aleyna

Haberler

11 Mart 2021

Karahan Çantay Ölünce Oklar Sibel Can’a Döndü! Yasak Aşkları Yüzünden Mahkemeye Bile Çıkmışlardı

Eski model ve oyuncu Karahan Çantay’ın ölümünün ardından gözler ünlü şarkıcı Sibel Can’a çevrildi. Çünkü ikilinin sonu mahkemede biten yasak aşkı hala akıllarda!

Karahan Çantay

Tayland’da hayatını kaybeden eski model ve oyuncu Karahan Çantay, eski defterlerin yeniden açılmasına sebep oldu. Ünlü şarkıcı Sibel Can, dün en çok konuşulan isimlerden biriydi. Sibel Can ve Karahan Çantay arasındaki bağlantıya birlikte göz atalım.

İlk Erkek Güzeliydi!

Karahan Çantay

Karahan Çantay, 1995 yılında ODTÜ Matematik bölümünde okurken hayatını değiştirecek bir karar verdi ve “Mr. Turkey” yarışmasına katıldı. Böylece, Türkiye’nin ilk erkek güzeli olan Karahan Çantay, ülkenin en ünlü isimlerinin beraber oynamak için kapısını aşındırdığı birine dönüştü. Herkesin klibinde ya da dizisinde beraber oynamaya çalıştığı ünlü model, Sibel Can’ı seçti!

Yasak Aşk Başladı

Sibel Can Hakan Ural

Sibel Can, o dönemde Türkiye’nin en popüler isimlerinden biriydi. Henüz 17 yaşındayken büyük aşkı Hakan Ural’la evlenmişti ve “örnek çift” olarak görülüyorlardı.

Sibel Can Karahan Çantay

Dolayısıyla, Karahan Çantay’la bir dizi için partner olduklarında herkese yapılan “Set aşkı” yakıştırması onlara yapılmadı. Ama kısa süre sonra ortaya bomba gibi bir iddia atıldı. Sibel Can ve Karahan Çantay, Londra’da bir otelden çıkarken görüntülendi! Ama bu iddia kötü olayların sadece başlangıcıydı.

Sibel Can’a Şantaj Yaptılar

Sibel Can

Manken Cem Kuzu, “Elimde Karahan Çantay’la çekilen seks kasetlerin var” diyerek Sibel Can’a şantaj yaptı. Ünlü şarkıcı da 60 bin Dolar ve bir otomobil vererek kurtulmaya çalıştı. Ama olayı mahkemeye taşıyan süreç daha yeni başlamıştı!

İşin İçine Çeteler Girdi

Yaşar Alptekin

Cem Kuzu sustu ama arkadaşı Yaşar Alptekin susmadı! Yasak aşkla ilgili dedikoduları durmadan yaymaya başladı. Sibel Can ise panikle dayısını aradı ve devreye “Karagümrük Çetesi” girdi! Çete üyeleri Cem Kuzu’yu darp etti ancak bahsettiği şantaj kasetine ulaşamadı. Çünkü öyle bir kaset yoktu!

Olay Mahkemeye Taşındı

Sibel Can Hakan Ural

Çete, sonraki hedefleri Yaşar Alptekin için harekete geçti ama polis olaya el koydu. Sibel Can ve Hakan Ural, tutuklanan çete üyeleriyle ilgili “Uzak bir akrabalık dışında bu kişilerle bağımız yok” şeklinde bir basın açıklaması yaptı. Ama yine de azmettiricilik suçuyla Devlet Güvenlik Mahkemesine çıkarıldılar! İkili 1999’da boşandı ve 10 yıl boyunca görüşmedi.

2 Ay Hapis Yattı

Karahan Çantay

Karahan Çantay ise bu olayın üzerine bir de uyuşturucu satıcısı olduğu iddiasıyla 2 ay hapis yattı. “Suçsuzdum. Bana tuzak kurdular. Çok yıprandım” diyen Karahan Çantay, ülkeyi terk ederek hep hayalini kurduğu Uzak Doğu ülkelerine ve ABD’ye gitti. Arada Türkiye’ye gelerek okulunu bitiren eski model, Tayland’da da matematik öğretmenliği yapıyordu.

Dün Twitter Yıkıldı

Yasak aşk skandalını hatırlayan sosyal medya kullanıcıları, Karahan Çantay ve Sibel Can hakkında binlerce tweet attı. Sibel Can’ın tek yapabildiği ise Instagram’da paylaştıklarına gelen yorumları sınırlandırmaktı.

Benzer Haberler

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz