Alev Alev Setinde Hazar Ergüçlü Krizi Çıktığı İddia Ediliyor: “Neden benim partnerim…”

Aleyna

Haberler

18 Mart 2021

Alev Alev Setinde Hazar Ergüçlü Krizi Çıktığı İddia Ediliyor: “Neden benim partnerim…”

Sevilen dizi “Alev Alev”in setinde Hazar Ergüçlü krizi yaşandığı iddia ediliyor. “Partner krizi” yüzünden Toprak Can Adıgüzel’in sahnelerinin azaldığı konuşuluyor.

Hazar Ergüçlü Demet Evgar Dilan Çiçek Deniza

Show TV’nin sevilen dizisi “Alev Alev”, çok yüksek ratingler almasa da yoluna emin adımlarla devam ediyor. Başrollerinde Demet Evgar, Dilan Çiçek Deniz ve Hazar Ergüçlü’yü buluşturan dizi, izlemeyi özlediğimiz kadın hikayelerini anlatıyor. Zaman zaman açıkça verilen “kadın dayanışması” mesajları da çok takdir topluyor.

Alev Alev afişi

Fransız yapımı “Le Bazar de la Charité” dizisinden uyarlanan “Alev Alev”, farklı dünyalardan gelen üç kadının hayatlarının bir yangın sonucu birbirine bağlanmasını anlatıyor. Eşinden şiddet gören Cemre (Demet Evgar) kızıyla birlikte bu zulümden kurtulmaya çalışırken, Rüya (Dilan Çiçek Deniz) hayatın gerçekleriyle tanışıyor. Rüya’nın yardımcısı ve en yakın arkadaşı Çiçek (Hazar Ergüçlü) yangından en çok etkilenen ama sonrasında kendisini bulan kişi oluyor.

Kıskançlık İddiası!

Hazar Ergüçlü Dilan Çiçek Deniz

İzleyiciler, ekranlarda nihayet böyle bir kadın hikayesi izlemeye başladığı için seviniyordu. Ama setten tuhaf tuhaf dedikodular yayılmaya başladı! İddiaya göre, Hazar Ergüçlü, rol arkadaşları Dilan Çiçek Deniz ve Demet Evgar’ı kıskanıyormuş. Sebebi de onların dizide partner olduğu oyuncularmış!

“Partner krizi çıktı”

Toprak Can Adıgüzel

İddiaya göre, Hazar Ergüçlü dizideki partneri Toprak Can Adıgüzel’le oynamaktan hiç memnun değil! Çünkü başrolü paylaştığı Dilan Çiçek Deniz ve Demet Evgar’ın partnerlerinin daha ünlü olmasını kaldıramıyormuş. Sette “Benim partnerim niye onlarınki kadar ünlü değil” diyerek kavga çıkardığı için de partneri Toprak Can Adıgüzel’in sahneleri azaltılmış! Yakında da diziden ayrılacakmış.

hazar ergüçlü

Bizce, bu iddia olacak iş değil! Hazar Ergüçlü, projeye başlarken partnerinin kim olduğunu zaten biliyordu. Onun gibi bir kariyere sahip bir oyuncunun böyle bir kriz çıkarma ihtimali de pek olası değil! Ancak iddianın doğruluğu konusunda ısrarcı olanlar da var. Bakalım, bu iş nereye varacak?

Benzer Haberler

Beyaz kolcu 19 Mart 2021

Ben Hazar Ergülçlü hayranıyım 😘😘yani bence hazar abla haklı onun rolü diğerlerinin rolünden daha kötü ben kendisinin o dizide harcandığını düşünüyorum. Bence hemen o diziden ayrılmalı

NOT:hazar abla seni çoooook seviyorum:)🤗🤗🤗

Yorum Yaz