Burak Özçivit ve Fahriye Evcen’in Kıskançlıkla Gündeme Gelmeleri Boşuna Değilmiş: “Tepki göstermek zorundayım”

Aleyna

Haberler

19 Mart 2021

Burak Özçivit ve Fahriye Evcen’in Kıskançlıkla Gündeme Gelmeleri Boşuna Değilmiş: “Tepki göstermek zorundayım”

Oyuncu çift Burak Özçivit ve Fahriye Evcen, ilişkilerinin başından beri kıskançlık haberleriyle gündeme geliyor. Bunun nedeni, Burak Özçivit’in kariyerinin başında verdiği bir röportaj olabilir!

Burak Özçivit Fahriye Evcen

Ünlü çift Burak Özçivit ve Fahriye Evcen, 2013 yılında “Çalıkuşu” dizisinin setinde tanıştı. Dizide kavuşamayan aşıklar olarak izlediğimiz ikili, gerçek hayatta kavuştu! Beraber “Aşk Sana Benzer” filmini çeken ve galada aşklarını ilan eden çift, 2017’de de dünyaevine girdi. Genelde mutlu haberlerini alsak da, çiftin yıllardır kurtulamadığı bir mesele var, kıskançlık haberleri!

“Burak giydiğime karışmaz”

Fahriye Evcen, geçtiğimiz günlerde Instagram’da çok hoş fotoğraflar paylaşmış ve hayranlarını mutlu etmişti. Ama magazin basını, “geri dönüş sinyali” olarak görülen fotoğrafları başka bir şekilde yorumlamayı tercih etti! “Burak Bey kıskanmadı mı?” sorularına Fahriye Evcen’in cevabı netti: “Burak giydiklerime karışmaz, öyle bir ilişkimiz yok!

Fahriye Evcen Burak Özçivit

Ama bu açıklama, çiftin yalanladığı ne ilk ne de son kıskançlık haberi olacak gibi görünüyor. İkili yıllardır kıskançlık krizi haberlerini yalanlamakla meşgul. Bu iddiaların sebebi Burak Özçivit’in kariyerinin başında verdiği skandal bir röportaj olabilir!

“Sevgilim dizide öpüşemez”

Burak Özçivit

Burak Özçivit, “Baba Ocağı” dizisiyle yeni yeni tanınmaya başladığı dönemde hayli ilginç bir röportaj vermiş. 2009’da verdiği röportajda, o dönemki sevgilisiyle ilgili kıskançlık iddialarına da açıklık getirmiş.

Burak Özçivit

İddiaya göre, sevgilisi dizideki öpüşme sahnelerinden rahatsız olduğu için Burak Özçivit’in diziden ayrılmasına neden olmuştu! Röportajda bu iddialar sorulunca Burak Özçivit, doğal olarak “Karışamaz. Benim işim bu” demişti. Ama işler sevgilisinin dizisine gelince skandal sözler sarf etmişti!

Burak Özçivit

Sevgilimin dizisinde öpüşme sahnesi olursa tepki gösteririm, hiç izlemem. Onunla ilgili öyle bir haber çıkmayacak. Yani mümkünse çıkmasın” diyen Burak Özçivit, okurlara tutarlılık dersi vermişti!

“Burası Türkiye”

Burak Özçivit, tutarsızlığının sebebini “Burası Türkiye, tepki göstermek zorundayım. Erkek yapınca dert olmaz ama bayan yapınca olur” diyerek açıklamış ve eklemişti: “Bayan da ona göre kurallarını koyacak!

Burak Özçivit’in okurken gözleri kanatan fikirleri, neyse ki, zaman içinde hayli değişmiş gibi duruyor. Artık verdiği röportajlarda sevgilisine karışamayacağını söyleyen, karşısındakine saygı duyan birine dönüştü. Bunun sebebini de 2016’da verdiği bir röportajda açıklıyor: “Kıskançlıkları rafa kaldırdım artık. Hayat bana tüm aşırılıklarımı dizginlemeyi öğretti.

Benzer Haberler

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz