Tiktok Kavgası Mahalle Kavgasına Döndü! Demet Akalın, Hatice ve Ece Ronay Birbirine Girdi: “B*kumu Ye!”

Aleyna

Haberler

31 Mart 2021

Tiktok Kavgası Mahalle Kavgasına Döndü! Demet Akalın, Hatice ve Ece Ronay Birbirine Girdi: “B*kumu Ye!”

Tiktok savaşları devam ediyor! Dün Demet Akalın’ın fitilini ateşlediği kavgaya; şarkıcı Hatice ve ünlü Tiktok fenomeni Ece Ronay da dahil oldu. Ancak kavganın dozu biraz çirkefliğe kaçtı, ortalık mahalle kavgasına döndü. Ah be Hira, ortalığı karıştırdın resmen!

Demet Akalın ve Özgür Balakar

Demet Akalın’ın 7 yaşındaki kızı Hira, tam bir sosyal medya bağımlısı! Henüz 7 yaşında olmasına rağmen tabletinden videolar çeken ve birçok Tiktok fenomenini takip eden Hira; istediği kadar takipçi sayısı ya da beğeni elde edemeyince oturup ağlıyormuş! Hatta Hira’nın annesi Demet Akalın, pek çok kez Instagram hesabından kızının Tiktok kullanıcı adını paylaşarak; takipçilerinden Hira’yı takip etmelerini istedi.

Demet Akalın, Okan Kurt ve Hira

Hira’nın 7 Binlik Hediyesi Ortalığı Karıştırdı!

Fakat dün Hira’nın “uzunmakarna” kullanıcı adını kullanan Tiktok fenomeni Özgür Balakar’a toplam 7 bin TL’lik hediye gönderdiği ortaya çıkınca ortalık karıştı! Güzel şarkıcı Demet Akalın, Hira’nın sosyal medya bağımlılığı normal bir şeymiş gibi; Tiktok ve Özgür Balakar’a sitemini dile getirdi. Aslında sitem kelimesi yeterli değil, açık açık Özgür ve Tiktok için “Soyguncu, dolandırıcı” kelimelerini kullanarak; Tiktok’un kapatılması gerektiğini savundu. Birisi Demet Akalın’a 7 yaşındaki kızının hesabını kapatmasının daha kolay ve daha doğru olduğunu söyleyebilir mi?

Demet Akalın ve Özgür Balakar

Tabii Demet Akalın’ın bu çıkışına Özgür Balakar’dan yanıt gecikmedi. 7 bin TL için Demet Akalın’ın böyle sözler söylemesine gerek olmadığını ifade eden Özgür, güzel şarkıcının parasını geri göndereceğini söyledi! Demet Akalın ve Özgür Balakar kavgası son bulmuşken; yeni bir kavga ortaya çıktı Hatice ve Tiktok fenomeni Ece Ronay!

Ece Ronay’dan Hakaretler!

Demet Akalın’ın “Tiktok kapatılsın” sözlerine sinirlenen Ece Ronay, Twitter’dan “#demetakalınınsosyalmedyahesaplarıkapatılsın” etiketiyle bir sosyal medya hareketi başlatmaya çalışarak; ”Şarkıları çıkınca hit düşünce selamın aleyküm Tiktok, canı sıkılınca tiktok kapatılsın. Oldu siz karar veriyorsunuz her şeye” dedi.

blank

Instagram’ın sevilen sayfalarından “muzikonair”ın Demet Akalın haberine Hatice, güzel şarkıcıyı savunarak; “Bence de kapatılmalı gereksiz bir uygulama???” yorumu yapınca Ece Ronay’dan Hatice’ye yanıt gecikmedi; “Niye öyle diyorsunuz hanımefendi? Şarkılarınız çıkınca Tiktok’a reklam vermeyi biliyorsunuz.. ?????” Ancak Ece Ronay’ın Hatice’ye tek cevabı bu olmadı. Hatice’nin Tiktok hesabını paylaşan Ece; “Madem gereksiz sen neden kullanıyorsun?” diyerek sitem etti.

Hatice’ye ve Demet Akalın’a çıkışının ardından spamlenmeye başlayan Ece Ronay; hem Hatice hem de Demet Akalın’a “Sanal mafya mı oldunuz siz? Hesabımı kapatacaksanız kapatın, b*kumu yeyin!” diyerek hakaret etmeye ve dalga geçmeye başladı. Ancak Ece’nin hakaretleri bununla da kalmadı. Sabah saatlerinde Twitter hesabının kapatıldığını gören ünlü fenomen Demet Akalın’a cahil ve varoş dedi!

Ece Ronay

Sosyal medyada kavga ve atışma her zaman gördüğümüz bir şey ancak bu kadar çirkefleşmeye gerek var mı bilemedim. Tiktok kavgası mahalle kavgasına döndü resmen!

Benzer Haberler

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz