Güzel Oyuncu Nurgül Yeşilçay’dan Şaşırtan Meslek İtirafı: “Oyunculuğun Yüzde Sekseni Zeka!”

Aleyna

Haberler

1 Nisan 2021

Güzel Oyuncu Nurgül Yeşilçay’dan Şaşırtan Meslek İtirafı: “Oyunculuğun Yüzde Sekseni Zeka!”

Geçtiğimiz hafta 45. yaşını kutlayan Nurgül Yeşilçay, İbrahim Selim’in Youtube’ta yayınlanan “İbrahim Selim ile Bu Gece” isimli programının konuğu oldu! İbrahim Selim’le eğlenceli bir sohbet gerçekleştiren Nurgül Yeşilçay, her sene doğum gününde kendisine yeni hedefler koyduğunu ama hiçbir zaman bu hedefleri gerçekleştirmediğini itiraf etti!

“Oyunculuğun Yüzde Sekseni Zeka!”

Nurgül Yeşilçay

Bugünler de Kefaret dizisinde boy gösteren Nurgül Yeşilçay, bu hafta içinde Costotürk’e röportaj vererek hem mesleği hakkında hem de kişisel hayatı hakkında oldukça samimi itiraflarda bulundu! Oyunculuğun yüzde sekseninin zeka olduğunu ifade eden güzel oyuncu, meraklı olmanın en kilit nokta olduğunu vurguluyor; “Oyunculuğun yüzde sekseninin zekâ olduğunu düşünüyorum. Mantık ve algıların açık olması çok önemli. Çünkü bir karakteri yaratırken dedektif gibi bağlantılar kurmak gerekiyor ve etrafında olan her şeyden, herkesten haberdar olmak gerekiyor. Hep merak etmek, neden – sonuç ilişkisi kurmak gerekiyor. İzlemek, görmek, okumak ve yeni eğilimleri bilmek gerekiyor.”

“Aşkın Yaşı Olmaz!”

Nurgül Yeşilçay

Uzun zamandır hayatında kimse olmayan Nurgün Yeşilçay, kendisine yöneltilen; “Aşkı yaşamanın şartı, vakti olur mu? Aşk her şeye rağmen ertelenmemeli mi?” sorusuna ise bir kadının en öncelikli odak noktasının kendisi olması gerektiğini söylüyor; “Bir kadın öncelikle kendine vakit ayırmalı ve önce kendine sormalı “Ben ne istiyorum?” diye. Yani ‘Çocuklar ne istiyor? Kocam ne istiyor?’ diye değil önce kendine sorması lazım. Kimse için kendinden vazgeçmemeli, saçını süpürge etmemeli. Zeynep bence bu noktada çok da güçlü değil, hiçbir üretimi yok, kendi için hiçbir şey yapmıyor maalesef. Bir tiyatro oyunu var; Murathan Mungan’ın ‘Geyikler ve Lanetler’ adında. Orada şöyle bir hikâye var; adam bir geyiğe aşık oluyor, büyücülere efsunculara gidiyor ve geyiği kadına dönüştürüyorlar. Sonra bunlar evleniyor, çok mutlu oluyorlar. Yalnız bir eksikleri var, çocukları olmuyor. Adam çocuklarının olmasını çok istiyor, kadın üzülüyor adamın bu haline ve yine büyücülere gidip durumu anlatıyor. Büyücü diyor ki geyikten geriye sadece gözlerin kalmış onları yok edersek çocukların olur diyor. Kadın gözlerini dağlıyor sonra çocukları oluyor. Adam da diyor ki; Ben seni gözlerin için sevmiştim. Yani hayattaki her ilişki biraz nankördür. Kendini yaşarsan çocuklar da mutlu olur, aşkı da en güzelinden yaşarsın. Aşkın yaşı, başı yoktur.”

“Aşık Olunca Çok Gülerim!”

Nurgül Yeşilçay

Aynı zamanda Nurgül Yeşilçay’ı aşık olduğunda nasıl bir ruh haline büründüğünü de öğreniyoruz! Güzel oyuncu aşık olduğu zaman çok neşeli oluyormuş; “Ben aşık olunca çok gülerim, bıcır bıcır olurum. Bir enerji gelir, yani asansörle çıkmam merdivenle çıkarım.” Röportajın devamında ise kendisine ait güzellik sırlarından bahsetmeyi unutmuyor; “Sabahları buz sürüyorum yüzüme. Gala falan olacağı zaman yumurta beyazı sürüp ondan sonra makyaj yapıyorum. Patates, göz şişmesine çok iyi geliyor. Bir de Necati’nin annesi çok güzel sabun yapıyor. Onun yaptığı sabunları yüz ve vücut için kullanıyorum.”

Benzer Haberler

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz