Geleceğin Komedyeni Bebekliğinden Belli Olurmuş! İşte Berfu ve Eser Yenenler’in Çocuğu Mete ve Mimikleri

Aleyna

Haberler

8 Nisan 2021

Geleceğin Komedyeni Bebekliğinden Belli Olurmuş! İşte Berfu ve Eser Yenenler’in Çocuğu Mete ve Mimikleri

Berfu Yenenler söylemişti. İlk çocukları Kuzey’in ardından ikinci çocukları Mete’nin de babası Eser Yenenler’e benzediğini söylemişti. Ama bu kadarını da beklememiştik doğrusu. Çünkü minik Mete babasına sadece fiziksel olarak benzemiyor. İşte babasının izinden giden küçük Mete bebek ve babası ile diğer önemli benzerliği!

Minik Mete’den Güldüren Mimikler

Geçtiğimiz ay dünyaya gelen Mete bebek Yenenler ailesinin neşesini katbekat artırmaya devam ediyor. Her geçen gün başka bir sevimli haliyle gördüğümüz minik Mete annesine göre babasının tıpkısının aynısı. Şöyle bir bakmış ve biz de kendisine daha ilk günlerden hak vermiştik. Ama bugün Berfu Yenenler minik bebeği Mete’nin dört ayrı fotoğrafını kolajlayarak takipçileriyle paylaştı. Mete’nin 4 ayrı Mete halini gören herkes bu sevimli görüntülere bayılmıştır herhalde. Ama dikkatimizi başka bir şey daha çekti tabi. Acaba Mete’nin babasının işinde de gözü olabilir mi?

Evdeki İlk Gün

Berfu Yenenler’in eve gelir gelmez paylaştığı bu ilk fotoğrafı görür görmez Berfu’nun ne kadar haklı olduğunu gerçekten görmüştük. Mete gerçekten de hıh demiş Eser’in burnundan düşmüştü. Ama bugünkü fotoğraflar işi biraz daha ileriye götürüyor açıkçası. Mete’nin gülen hali, Mete’nin şaşkın hali, Mete’nin kızgın hali ve Mete’nin adeta alay eder hali. Bu fotoğrafların her birisinde ayrı bir mimik vermiş Mete bebek. Bu durumda komedyenlik ve oyunculuk Yenenler’in evinde babadan oğula geçecek gibi görünüyor.

Kuzey ve Mete İle Yeni Bir Ekip

İki çocuğunun ikisi de kendisine tıpatıp benzeyen Eser Yenenler acaba kendi tiyatro kulübünü oluşturuyor olabilir mi? Tabii ki Kuzey ve Mete’nin ileride ne olacakları bilinmez. Ama ev içerisinde Yenenler ailesinin birbirleri ile oldukça sevimli ve eğlenceli zamanlar geçirdikleri her hallerinden belli. Minik bir Yenenler Tiyatrosu’ndan da kimselere zarar gelmez açıkçası!  

https://www.tvyayinakisi.com/atvnin-hatlari-coktu-hercainin-sevenleri-final-kararini-iptal-ettirmek-icin-her-seyi-yapti/

https://www.tvyayinakisi.com/atvnin-hatlari-coktu-hercainin-sevenleri-final-kararini-iptal-ettirmek-icin-her-seyi-yapti/
Benzer Haberler

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz