Alişan’a “Cimri” Diyenler Utanır mı? Buse Varol, “Nine” Eliz ve Burak’ın Hayalleri Gerçekleşti: “Harika Oldu!”

Aleyna

Haberler

11 Nisan 2021

Alişan’a “Cimri” Diyenler Utanır mı? Buse Varol, “Nine” Eliz ve Burak’ın Hayalleri Gerçekleşti: “Harika Oldu!”

Alişan ve Buse Varol, çocuklarının mutluluğu için çırpınmaya devam ediyor! Özellikle de Eliz doğduktan sonra yeni hayatlarına alışmaya çalışan Tektaş çifti bugün Eliz ve Burak için yeni bir oyun odası yaptırdı. Oyun odası için özel bir mimarla çalışan Alişan ve Buse Varol; oyun odasının bitmiş halini Instagram takipçileriyle paylaşmayı da ihmal etmedi.

Buse Varol ve Alişan

Sete Girmek İçin Gün Sayıyorlar!

2018 yılında bir dizi setinde tanışan ve jet hızıyla birbirlerine aşık olan Alişan ve Buse Varol; aynı yıl içinde nikah masasına oturdu. Ardından da 3 yıl gibi kısa bir sürede ikinci çocuklarını kucaklarına alan çiftimiz şimdilerde iki aylık olan Eliz’i ve Burak’ı büyütmeye devam ediyorlar.

Buse Varol ve Alişan

Instagram’ın en sevilen ailelerinden olmayı başaran Alişan – Buse Varol şeffaflıkları ve samimiyetleriyle takipçilerinin gönlünü çeldi. Alişan’la tanışmadan önce oyunculuk yapan Buse Varol’u evlendikten sonra yeni projelerde göremedik. Fakat Alişan’ın geçtiğimiz günlerde verdiği bir röportaja göre; Buse Varol ve Alişan çifti yaz aylarında kamera karşısına geçmeye hazırlanıyormuş!

Buse Varol ve Alişan

Buse Varol ve Alişan’dan Çocuklarına Oyun Odası!

Instagram’ın sevilen çifti için çalışmalara başlayan yapım ekibi, Alişan ve Buse Varol için senaryo hazırlamış! Henüz çiftimiz imza atmamış olsa da; anlaşmaya varılmış gibi duruyor. Bakalım yaz aylarında kamera karşısına geçmek için son hazırlıklarını tamamlayan Buse Varol ve Alişan, bizlere nasıl bir dizi sunacak? Acaba dijitalde mi olacak, yoksa televizyon kanalında mı?

blank

Bizler bu sorunun cevabını beklerken; Alişan, çocukları Burak ve Eliz için paraya kıyıp evinin bir odasını “oyun odası”na çevirdi! Burak ve Eliz’in oynayacağı oyun odası için özel bir mimarla çalışan Alişan çocuklarının ihtiyaçlarına göre özel mobilyalar hazırlattı. Oyun odasının tamamlanmasının ardından Buse Varol; Instagram hesabından hem çocuklarının oynayacağı odayı gösterdi hem de odayı tasarlayan ve hazırlayan kişilere teşekkürlerini iletti. Çocuklarının oyun odasına kadar düşünen Alişan’a zamanında “cimri” diyenler şimdi utanır mı acaba?

blank
Benzer Haberler

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz