Oruç Tutmuyor Diye Linç Edilen Pelin Akil’den Sıcacık Bir Doğum Günü Mesajı! Ünlü Sanatçı ve Duygulandığı Hediyesi

Aleyna

Haberler

17 Nisan 2021

Oruç Tutmuyor Diye Linç Edilen Pelin Akil’den Sıcacık Bir Doğum Günü Mesajı! Ünlü Sanatçı ve Duygulandığı Hediyesi

Bugün 34 yaşına basan Pelin Akil Instagram hesabından kendisine yapılan doğum günü sürprizini paylaştı. Ünlü oyuncu hediyesi ve hediyesi karşılığında verdiği cevapla takipçilerini duygulandırdı. İşte Pelin Akil’in doğum günü sürprizi!

Ömre Bedel Bir Sürpriz

Pelin Akil bugün Instagram hesabından yaptığı paylaşımla doğum günü için yapılan sürprizi paylaştı. Meğer Pelin Akil’in takipçileri ve hayranları onun için harika bir sürpriz hazırlamışlar. Ünlü oyuncunun sevenleri doğum günü için ekonomik durumu iyi olmayan köylerdeki çocuklara pasta armağan ettiler. Pelin Akil ise bu sürpriz karşısında “Böyle bir sürprizi düşünmeniz bile yeterliyken bunu gerçekleştirmeniz ömre bedel, o kadar şanslıyım ki tüm beni sevenler, daha ne videolar izliyorum neler yapmışsınız ,belki yüz yüze gelmedik, hiç sohbet dahi etmedik ama aslında o kadar yakınız ki, gönülden gönüle… Şu an hala ağlıyorum. Sizi çok seviyorum. Biz kocaman bi aileyiz.” diyerek sevenlerine teşekkür etti. Ayrıca köylerdeki çocuklar için de “Videodaki güzel çocuklar o doğum günü pastamı yiyen minik ellerinizden öperim” ifadelerini kullandı.

Oruç Tutmadığı İçin Linç Edilmişti

pelin akil

Geçtiğimiz günse Pınar Akil Instagram hesabından çocukları için yaptığı kurabiyenin tarifini vererek “Kahvaltı yapıyorum” şeklinde bir mesaj yayınlamıştı. Fakat ünlü sanatçı bu yorumu karşısında bazı takipçileri tarafından oruç tutmadığına dair adeta eleştiri mesajları aldı. Yapılan bu yorumlar karşısında çok üzülen Pınar Akil tüm bunlara cevap vererek yaşadığı şeyin bir linç olduğunu söyledi.

Birbirimize Saygı ile Güzelce Yaşarız

Pelin Akil hakkında yazılan eleştiri yorumlarına ise “İlaç kullanıyorum, tutamıyorum ama bu benim tercihim de olmayabilir. Ben saygısız bir şey yapmadım. Bir yemek, bir şey yok. Çocuklarıma yaptığım bir şeyi paylaştım.  Her anne çocuklarına yapacak alternatif arıyor. Onun dışında bence tutanlar da tutmayanlara saygılı olursa güzel bir şekilde yaşarız” şeklinde cevap verdi.

Benzer Haberler

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz