11 Yıl Sonra Yeni Şarkı Çıkartan İbrahim Tatlıses’in İrem Derici Sevgisi Herkesi Şaşırttı: “Gel Sarılayım!”

Aleyna

Haberler

18 Nisan 2021

11 Yıl Sonra Yeni Şarkı Çıkartan İbrahim Tatlıses’in İrem Derici Sevgisi Herkesi Şaşırttı: “Gel Sarılayım!”

Star TV’de ekranlara gelen İbo Show’da dün gece yine eğlenceli dakikalar yaşandı. İbo Show’un yeni bölümlerinde genellikle ağladığını gördüğümüz İbrahim Tatlıses’in gözünde yine yaş vardı. Fakat bu sefer çok gülmekten! Özellikle de programa konuk olan İrem Derici’nin neşeli ve enerjisi herkesi etkisi altına aldı. Güzel şarkıcı herkesi hem eğlendirdi hem de güldürdü. Her hafta İrem Derici konuk olarak gelse nasıl olur?

İbrahim Tatlıses

Konuklar Herkesi Eğlendirdi!

10 yıl sonra ekranlara dönen İbrahim Tatlıses, her geçen gün biraz daha iyiye gidiyor! Bundan tam 10 sene önce bir İbo Show çıkışında silahlı saldırıya uğrayan ve başından yaralanan İbrahim Tatlıses mucize eseri hayatta kalmayı başardı. Bu olaydan sonra sosyal medyada “kurşuna kafa atan adam” olarak anılmaya başlayan usta sanatçı; yıllar içinde pek çok farklı tedavi yöntemi denedi.

İbrahim Tatlıses

Hatta bu tedaviler için yurt dışına da giderek; “kök hücre” tedavisiyle zarar gören beyin hücrelerini tekrar canlandırmaya çalıştı. İbrahim Tatlıses saldırıdan önceki sağlığına kavuşamamış olsa da; yıllarca gördüğü tedavi ve terapilerden sonra tekrar bir dönemin efsanesi İbo Show’un başına geçti! 10 yıl aradan sonra aynı kanalda, aynı gün ve saatte yayınlanmaya devam eden İbo Show, her hafta birbirinden farklı konukları ağırlamaya devam ediyor.

İbrahim Tatlıses İrem Derici ve Deniz Seki’ye Takılmadan Duramadı!

İbo Show’un bu haftaki konukları; Deniz Seki, Sinan Akçıl, İrem Derici ve Erkan Petekkaya’ydı. Sinan Akçıl ve İrem Derici’nin neşesi ise geceye damgasını vurdu! Ancak İbrahim Tatlıses, programın başında Deniz Seki’ye; “Hani kilo vermiştin, davul gibi olmuşsun kilo vermen lazım!” deyince güzel şarkıcı biraz alınmış olsa da bozuntuya vermedi. İbrahim Tatlıses’in kilo takıntısından Sinan Akçıl da nasibi aldı!

Ancak program boyunca en şaşırdığımız şey İbrahim Tatlıses’in İrem Derici’ye olan sevgisiydi! Durup dururken güzel şarkıcıya sarılmak isteyen İbrahim Tatlıses’in gözleri dolsa da İrem Derici; “Ağlamak yok, eğlenmeye geldik ağlamak yasak!” diyerek programın neşesini yeniden yükseltti.

Benzer Haberler

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz