Seda Bakan’dan Arto’ya Kadar Ünlüler Camiasında Hadise’nin Yanında: Yasak Aşk İddialarına Sessiz Kalmadılar!

Aleyna

Haberler

19 Nisan 2021

Seda Bakan’dan Arto’ya Kadar Ünlüler Camiasında Hadise’nin Yanında: Yasak Aşk İddialarına Sessiz Kalmadılar!

Ebru Gündeş’in 11 yıllık eşi Reza Zarrab’a boşanma davası açması magazin gündeminde deprem yaratırken; güzel şarkıcının boşanma dilekçesinde “tanıdığım biri tarafından aldatıldım” ifadesi herkesin aklını karıştırdı! Aynı gün Hürriyet gazetesinin hedefinde Hadise vardı.

Hadise ve Ebru Gündeş

Hadise Kendini Savundu!

Ebru Gündeş’in eşi Reza Zarrab’la yasak aşk yaşadığı iddia edilen Hadise bu iftiralara sessiz kalmadı ve Instagram hesabından bir açıklama yayınlayarak kendini savundu; ““Güne hakkımda çıkan inanılmaz iftiralarla başladım. Bugüne kadar karşılaştığım tüm hakaretler, aşağılamalar, iftiralara karşı sabırla ve empatiyle yaklaşmaya çalıştım ama bu kadar uzun boylu değil. Kimse benim namusumu, şerefimi lekeleyemez! Avukatım Hakan Öncel aracılığı ile tüm hukuki yollarla bu mübarek Ramazan gününde bana bunu yaşatanlara hesabını soracağım. Saygılarımla.”

hadise fotoğrafı

Hadise hakkında çıkan bu iddialardan sonra ünlüler camiasından da Hadise’ye destek gecikmedi! İlk destek olan kişi Hadise’nin sevgilisi Kaan Yıldırım oldu. Ünlü oyuncu sevgilisinin paylaştığı storyi kendi hesabında paylaşarak; Hadise’nin yanında olduğunu cümle aleme duyurdu.

Hadise

Fakat güzel şarkıcıya tek destek sevgilisi Kaan Yıldırım’dan gelmedi. Başta Arto, Seda Bakan ve kardeşi Derya Açıkgöz’de gün içinde Hadise’ye destek mesajlarını yayınladı!

İlk Destek Arto’dan!

Arto

Genellikle Söylemezsem Olmaz programındaki ağır eleştirileriyle tanıdığımız Arto, Instagram hesabından bir gönderi paylaşarak Hadise’nin itibar suikastine uğradığını iddia etti ve güzel şarkıcıya desteğini esirgemedi; Ben bu yapılanların, bu ağır hakaret, küfür, iftiraların ve Hadise’nin namusu üzerine söylenenlerin hepsinin bir yalan olduğuna inanıyorum ve Hadise’nin inanılmaz bir itibar suikastine uğradığını düşünüyorum. Bu süre zarfında da susan hatta 3 maymunu oynayan Ebru Gündeş’i de şiddetle kınıyorum!”

Seda Bakan da Desteğini Esirgemedi!

Seda Bakan ve Hadise

Güzel oyuncu Seda Bakan, yakın arkadaşı Hadise’nin yanında olduğunu Instagram hesabından paylaştığı story ile belli etti ve bu iddiayı çıkaran kişilere sitemini dile getirdi; “Sevgili Hadise’ye karşı başlatılan karalama haberlerini kınıyorum. Bu da kadına şiddettir. Bu kadar iyi giden bir kariyer birilerini rahatsız etti galiba… Herkesin bir ailesi var. Lütfen yeter.”

Derya Açıkgöz Ablasının Yanında!

Hadise ve Derya Açıkgöz

Hadise’ye bir destek de kardeşi Derya Açıkgöz’den geldi; “Son günlerde ablam Hadise hakkında başlatılan karalama kampanyasını ve iftiraları şiddetle kınıyorum. Her koşulda kadına şiddete karşı duran ablamın böylesi bir şiddete maruz kalmasından dolayı çok üzgünüm. Bu şiddete maruz kalmayan, ablamın ve ailemin yanında olan herkese teşekkür ederim”

Benzer Haberler

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz