Burhan Altıntop Karakteriyle Akıllara Kazınan Engin Günaydın Yıllar Sonra Netflix’le Dizilere Dönüş Yapıyor!

Aleyna

Haberler

25 Nisan 2021

Burhan Altıntop Karakteriyle Akıllara Kazınan Engin Günaydın Yıllar Sonra Netflix’le Dizilere Dönüş Yapıyor!

Bir dönemin efsane dizisi Avrupa Yakası’nda Burhan Altıntop karakterini canlandıran ve hala günümüzde bile bizleri güldürmeyi başaran Engin Günaydın; yıllar sonra bir Netflix dizisiyle ekranlara geri dönüyor! Andropoz isimli mini dizide Gülçin Santırcıoğlu ile başrolü paylaşacak olan Engin Günaydın’ı Netflix’te göreceğimiz için çok heyecanlıyız.

Engin Günaydın

Burhan Altıntop Efsanesi!

6 yıl boyunca izleyenlerin yüzünü güldüren Avrupa Yakası, Gülse Birsel’in şüphesiz en sevilen dizisi. Avrupa Yakası’ndan sonra Yalan Dünya ve Jet Sosyete gibi dizilere de imza atan Gülse Birsel; bir türlü Avrupa Yakası tarzını yakalamayı başaramadı.

Avrupa Yakası

Fakat son dönemde Gülseren Budayıcıoğlu dizilerinde aşırı dram zehirlenmesi yaşadığımızı düşünürsek; en kısa zamanda Gülse Birsel’in yazacağı bir diziye ihtiyacımız olacağı da bir gerçek! Hatta Twitter ve Instagram’da Gülse Birsel’in dizi yapmasını istediğini ifade eden birçok kişi var. Ancak Avrupa Yakası’nda öyle bir karakter vardı ki; birçok kişinin favorisi belki de dizinin bu kadar uzun soluklu olmasının en önemli nedenlerinden biri! Burhan Altıntop yani Engin Günaydın.

Engin Günaydın

Netflix’le Dizilere Dönüyor!

Usta oyuncunun yetenekleri sayesinde Burhan Altıntop gibi sinir bozucu bir karakteri bile sevmeyi başardık. Avrupa Yakası’ndan sonra Burhan Altıntop karakteri için birçok teklif aldığını itiraf eden Engin Günaydın; “Eğer Burhan Altıntop’a devam etseydim kariyerim biterdi!” açıklamasıyla hepimizi şaşırttı.

Engin Günaydın

Sosyal medyadan ve hayran ilgisinden hoşlanmadığını her röportajda dile getiren Engin Günaydın’ın isteği fazla para kazanmak ya da çok tanınan biri olmak da değil. O sadece sanatını seyircilerle buluşturmak istiyor. Bunun da en büyük kanıtı, Avrupa Yakası zamanında yıldızının en parlak dönemde yakın arkadaşı Binnur Kaya ile “Vavien” filmine imza atması sanırım!

Engin Günaydın

Avrupa Yakası’ndan sonra kariyerine odaklanan Engin Günaydın, yıllar sonra Netflix ile ekranlara geri dönüyor! Netflix’in “Andropoz” isimli 6 bölümlük mini dizisinde başrolde oynayacak Engin Günaydın’ın partneri ise Gülçin Santırcıoğlu olacak. Engin Günaydın’lı yeni Netflix dizini merakla bekliyoruz!

Benzer Haberler

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz