Şeyma Subaşı İstanbul’a Döndü Ama Melisa’nın Çilesi Bitmedi: Şeyma Şimdi de Melisa’yı Miyavlatmaya Çalıştı!

Aleyna

Haberler

28 Nisan 2021

Şeyma Subaşı İstanbul’a Döndü Ama Melisa’nın Çilesi Bitmedi: Şeyma Şimdi de Melisa’yı Miyavlatmaya Çalıştı!

Şeyma Subaşı, Meedo ve Melisa’nın ultra lüks, huzur dolu Bali tatili sonunda bitti ve İstanbul’a geri döndüler. İstanbul’da en çok ailesiyle vakit geçirmeyi tercih eden Şeyma Subaşı, ablası Kübra Açıl’ın yeni doğan oğlu Doruk’u severken Melisa’yı miyavlatmaya çalışınca ortalık karıştı. Melisa’nın çilesi bitmiyor arkadaşlar!

Şeyma Subaşı

Bali’den İstanbul’a Döndü!

Bildiğiniz gibi uzun süredir Miami’de olan Şeyma, geçtiğimiz haftalarda İstanbul’a gelmiş ve sonrasında soluğu Bali’de almıştı. Milyarder sevgilisi Meedo ile birlikte güzel bir birliktelik yaşayan ve Buket Aydın’ın canlı yayınında Meedo ile evlilik planları yaptıklarını itiraf eden Şeyma Subaşı; aynı yayında söylediği sözlerle ve konuşma tarzıyla linç yemekten kaçamadı.

Şeyma Subaşı

Özellikle Instagram paylaşımlarıyla sosyal medya kullanıcıları tarafından linçlenen Şeyma; Buket Aydın’ın canlı yayınına katılarak hem özel hayatını hem de Meedo ile ilişkisini anlatınca ortalık karıştı. Pek çok kişi Şeyma Subaşı’nın yarı Türkçe yarı İngilizce konuşmasına sinir olmuş olacak ki; Instagram güzelimiz bir süre magazin gündeminde bool bol linç yedi. Ancak bu linçlere aldırmadan soluğu Bali’de aldı.

Şeyma Subaşı ve Meedo

Melisa’nın Bitmeyen Çilesi!

Bali ve çevresindeki diğer adaları tek tek gezen Şeyma-Meedo çifti için bu tatil “hayal tatili” olsa da, küçük Melisa adeta Survivor’ı yaşadı! Önce havuza atılan, ardından maymunlarla cebelleşen ve son olarak da büyük bir tepeye tırmanmak zorunda kalan küçük Melisa, bir de annesi tarafından “Drama Queen” ilan edildi!

Şeyma Subaşı

Sonunda tatil bitti, Şeyma ve Melisa sağsalim İstanbul’a geri döndü diye düşünürken; bugün Şeyma Subaşı’nın paylaşımı sonrasında Melisa’nın çilesinin bitmediğini de anlamış olduk. İstanbul’da sık sık ailesiyle vakit geçiren Şeyma Subaşı, ablası Kübra Açıl’ın yeni doğan oğlu Doruk’la ilgilenmeyi çok seviyor. Birkaç gündür Instagram hesabından ablası ve yeğeni Doruk’u paylaşan güzelimiz; bugün Doruk’u güldürmek için Melisa’dan miyavlamasını istedi.

Şeyma’nın neden böyle bir şey istediğini bilmiyoruz ama küçük Melisa’nın çilesinin bitmediğini anlamış olduk!

Benzer Haberler

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz