İş Başa Düşünce Soluğu Aynada Aldı: Güzel Oyuncu Hazar Ergüçlü’nün Bikinili Yeni Pozları Ortalığı Yıktı Geçti!

Aleyna

Haberler

26 Mayıs 2021

İş Başa Düşünce Soluğu Aynada Aldı: Güzel Oyuncu Hazar Ergüçlü’nün Bikinili Yeni Pozları Ortalığı Yıktı Geçti!

Ünlü yönetmen Onur Ünlü ile yaşadığı aşk yüzünden gündemden bir an olsun için düşmeyen Hazar Ergüçlü, bugünlerde sevgilisiyle birlikte güzel bir tatilin tadını çıkarıyor. Tatil sırasında sevgilisi Onur Ünlü’nün çektiği fotoğrafları beğenmeyen güzel oyuncu soluğu ayna başında aldı. Hazar Ergüçlü’nün ayna başında çektiği bikinili fotoğraflar sosyal medyada olay oldu!

Hazar Ergüçlü Olay Olmaya Devam Ediyor!

Geçtiğimiz haftalarda sözde Ermeni Soykırımı hakkında paylaşım yapan Hazar Ergüçlü; büyük bir linçle karşı karşıya kaldı. Hem ünlüler camiasından hem de sosyal medya kullanıcılarından linçlenen güzel oyuncu; Instagram fotoğraflarını yoruma kapattı ve paylaştığı storyi de kaldırmak zorunda kaldı. Bu olaydan sonra hala her paylaştığı fotoğrafın yorumlarını kapatan Hazar Ergüçlü önceki haftalarda Hello dergisine verdiği röportajla da dikkatleri üzerine çekti.

Hazar Ergüçlü

Kendisinden 19 yaş büyük Onur Ünlü bile bir yıldır aşk yaşayan Hazar Ergüçlü sevgilisi için; “Onur benim hem sevgilim hem en iyi arkadaşım. Onu bulduğuma inanamıyorum, çok şanslıyım. O, hayatıma girene kadar gerçek hayat nedir bildiğimi zannediyordum; ama bilmiyormuşum. Bayağı sert bir şekilde öğrendim. Ama iyi oldu. Erkenden hayatta zor dersler alıp rahatladım. Onur’dan önce aşkı bambaşka tarif ederdim. Bir kere bildiğim hiçbir şeye benzemiyormuş gerçek aşk, onu öğrendim. Benim için aşk, sadece birlikte iyi günler yaşarken değil; rezalet günler, anlar yaşarken de onun için kalbinin çarpması demek.” açıklamasını yapmıştı.

blank

Ayna Karşısında Bikinili Pozlar!

Bugünlerde ise sevgilisi Onur Ünlü’yle birlikte güzel bir tatilin tadını çıkartan Hazar Ergüçlü, sevgilisinin çektiği fotoğrafları beğenmeyince ayna karşısında bikinili pozlarla Instagram’ı yaktı yıktı! Güzel oyuncunun paylaştığı fotoğraflar kısa sürede büyük beğeni topladı. Ancak Hazar Ergüçlü’nün Instagram yorumları yine kapalıydı, bu da gözlerden kaçmadı.

Benzer Haberler

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz