Tektaş Ailesinde Kutlamalar Bitmiyor: Önce Buse Varol Şimdi de Alişan Kutlamalara ve Sürprizlere Doyamadılar!

Aleyna

Haberler

3 Haziran 2021

Tektaş Ailesinde Kutlamalar Bitmiyor: Önce Buse Varol Şimdi de Alişan Kutlamalara ve Sürprizlere Doyamadılar!

Ailesine bağlılığı ile bildiğimiz Alişan için bugün yine mutlu bir gün. Çok sevdiği ve her koşulda yanında olduğu kardeşi Selçuk Tektaş ve eşi Merve Tektaş’ın mutlu günlerini unutmayan Alişan onlar için bir story yayınladı. İşte Alişan’ın kardeşi ve eşi için iyi dilekleri…

Mutluluğunuz Daim Olsun!

Alişan bugün kardeşi Selçuk Tektaş’ı ve kardeşinin eşi Merve Tektaş’ı etiketleyerek kalpli nazar boncuklu bir kutlama mesajı yayınladı. Mesajında “Nice 12 yıllar olsun inşallah.. Mutluluğunuz daim olsun canlarım” diyerek çiftin evlilik yıldönümlerini kutladı.

Yıllar Su Gibi Akıyor

blank

Her zaman abi olarak kardeşinin yanında duran Alişan, Selçuk Tektaş ve Merve Tektaş’ın evlenmelerinde de büyük rol oynamıştı. Çiftin evlenmelerinde her anında yanlarında olan ve tüm organizasyonu üstlene Alişan kardeşi için rüya gibi bir düğün organize etmişti. 2009 yılında dünya evine giren Selçuk Tektaş ve Merve Tektaş için düzenlenen nikah töreni Nakkaştepe Bridge Restaurant’ta gerçekleşti. Törene Alişan’ın yakın dostları Çağla Şıkel ve Demet Akalın da katılmıştı. Demet Akalın ve Alişan, Alişan’ın kendi düğününde küs oldukları için düğüne katılamamıştı. Ne diyelim, en azından kardeşinin düğününe gitmek nasip olmuş. Çiftin nikahlarını dönemin Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül kıyarken şahitleri ise Show TV Genel Müdürü Saner Ayer, İbrahim Tatlıses ve Çağla Şıkel olmuşlardı.

Nikah Ayrı Düğün Ayrı Yerde

blank

Nakkaştepe Bridge Restaurant’ta yapılan nikahın ardından çiftin düğün töreni SuAda’da düzenlenmişti. Düğünde Demet Akalın, Fatih Ürek, Hakan Altun ve Ceylan gibi ünlü isimler yer alırken Alişan tüm gece boyunca bu mutlu gece için şarkılar söyledi. Bu güzel düğün töreninin ardından tam 12 yıl geçse de Alişan kardeşinin ve yengesinin bu mutlu gününü unutmamış. Çiftin 12 yıl süren evliliklerinden iki çocukları bulunuyor.

Benzer Haberler

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz