Canlı Yayında Sabır Taşı Instagram’da “Insta Girl”: Esra Erol’un Doğum Günü Kutlaması Herkesi Şaşırttı!

Aleyna

Haberler

6 Haziran 2021

Canlı Yayında Sabır Taşı Instagram’da “Insta Girl”: Esra Erol’un Doğum Günü Kutlaması Herkesi Şaşırttı!

ATV’nin güzel sunucusu Esra Erol, bugün annesinin doğum gününü Instagram’dan kutlamayı ihmal etmedi. Ancak bu kutlama sırasında paylaştığı fotoğraf gören herkesi güldürdü. Canlı yayında sabır taşına dönüşen Esra Erol, meğerse Instagram’da “Insta Girl” olarak takılmayı pek seviyormuş!

Esra Erol

Yılların Sunucusu!

Her Instagram paylaşımıyla sosyal medya kullanıcılarının dikkatini çekmeyi başaran Esra Erol, 4 yıldır Müge Anlı’ya benzer bir konseptle karşımıza çıkıyor. Genellikle aileler arasında yaşanan tatsızlıkları çözen bir arabulucu ya da kaçan kadınları ve genç kızları ailelerine kavuşturan bir kurtarıcı olarak karşımıza çıkan Esra Erol, bazı zamanlarda canlı yayında oldukça zor anlar yaşayabiliyor. Birbirlerinden nefret eden iki taraf bir araya gelince; uçan terlikler, su şişeleri, yastıklar… Bu gözler neler görmedi ki? Hatta bazen direkt konukların birbirlerine uçtuğu anlara bile şahit olabiliyoruz.

Esra Erol

Ancak bildiğiniz gibi Esra Erol’un sunuculuk tecrübesi sadece bu 4 yılla kısıtlı değil. Uuzuun yıllar evlilik programı sunan Esra Erol, seneler içinde binlerce kişiyi evlendirmeyi başardı. Birçok kanalda evlilik programı yayınlanmasına rağmen; “evlilik programı” denince akıla gelen ilk isim her zaman Esra Erol oluyordu! Yıllarca kanal kanal gezip yüzlerce kişiyi evlendiren güzel sunucumuz son olarak ATV’de kaldı ve hala da orada program sunmaya devam ediyor.

blank

“Insta Girl” Esra Erol!

Ancak evlilik programı değil elbette. RTÜK’ün kararıyla 4 sene önce yasaklanan evlilik programları yerine birçok farklı format denendi ve bazıları sonuç elde etti! Esra Erol’un programı da bunlardan biri. Ancak Esra Erol sadece ATV ekranlarında değil, sosyal medyada da oldukça büyük bir hayran kitlesine sahip. Her paylaşımıyla Instagram’da olay olan güzel sunucumuz bugün annesinin doğum gününü kutlamayı da ihmal etmedi.

blank

Annesiyle “Insta pozu” veren Esra Erol’un içinde meğerse bir “Insta Girl” yatıyormuş! Ama güzel sunucumuza bu poz bile yakışmış.

Benzer Haberler

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz