Bu Sözler Çok Konuşulacak: Bir Zamanlar Çukurova’nın Yıldızından Bomba Etkisi Yaratacak Açıklamalar!

Aleyna

Haberler

8 Haziran 2021

Bu Sözler Çok Konuşulacak: Bir Zamanlar Çukurova’nın Yıldızından Bomba Etkisi Yaratacak Açıklamalar!

İlk olarak Yeniden Başla isimli televizyon dizisinde hayat verdiği Eray karakteri ile karşımıza çıkan ünlü oyuncu, son olarak Bir Zamanlar Çukurova’da sergilediği performansla çok konuşuldu. Dizinin yıldızı Uğur Güneş oyunculuğu ile olduğu kadar açıklamalarıyla da gündeme oturdu.

Diriliş’in Tuğtekin’i

Uğur Güneş’i ilk olarak Yeniden Başla adlı dizide izledik. Ardından birçok dizi ve filmde yer alan oyuncu asıl çıkışı 2015 yılında ekranlara gelmeye başlayan Diriliş Ertuğrul’da canlandırdığı Tuğtekin karakteri ile yakaladı. Bu rolden sonra yıldızı parlayan yetenekli oyuncu son olarak Bir Zamanlar Çukurova’da hayat verdiği Yılmaz Karkteri ile anıldı.

blank

Başrollerini Uğur Güneş, Kerem Alışık, Murat Ünalmış, Hande Soral, Hilal Altınbilek ve Nazan Kesal’ın paylaştığı dizi izleyiciler tarafından oldukça beğenildi. Uğur Güneş’in canlandırdığı Yılmaz karakterinin, 79. bölümde hastanede ölerek diziye veda etmesinin üzerine, Bir Zamanlar Çukurova bu hafta 100. bölümü ile ekranlara geldi.

Kanunsuz Topraklar ile Geri Geliyor

blank

Dizi ile eş zamanlı olarak Cep Herkülü Naim Süleymanoğlu adlı filmde rol alan Uğur Güneş, bu projeden sonra Türkiyenin erkek oyuncuları listesinde üst sıralara yerleşti. Ününe ün katan oyuncu Uğur Güneş şu sıralar Kanunsuz Topraklar dizisi için sete çıkmaya hazırlanıyor.

Meslektaşlarına Verdi Veriştirdi

blank

Bir Zamanlar Çukurova ile zirveye tırmanıp, yeni projesi hakkında heyecan yaratan ünlü oyuncu Uğur Güneş, geçtiğimiz günlerde Gargırop dergisine ropörtaj verdi. Oyunculuk mesleğinin değersizleştirildiğini düşünen Güneş, düşüncelerini “Oyunculuğu kolay yerden para kazanılan bir iş olarak görüyorlar. Aslında buna çok fazla kızamıyorum, çünkü önüne gelen bu ülkede oyunculuk yaptığı için televizyonda onu görenler ‘Ne var ben de yaparım bunu’ diyor. Sorun burada.'” sözleri ile dile getirdi.

Benzer Haberler

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz